Home | About us



1610 Results for : TV Weekly LA May 1971


TV Weekly LA May 1971 - Page section : 020

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY WEDNESDAY 34 Alex Nervo Show (15 min.) 4:30 5 Father Knows Best (30 min.) C 7 News: Joseph Benti (60 min.) C 13 The Munsters (30 min.) 28 Sesame Street (60 min.) C 34 Lo Prohihido (30 min.) 52 Kimba (30 min.) 5 P.M. 4 News: Jess Marlow (60 min.) C 5 News: Kevin Sanders (30 min.) C 9 Flipper (30 min.) C 11 Flintstones (30 min.) C 13 McHale's Navy (30 min.) 34 Cita Con Emilio Tuero (30 min.) 40 Mexican Chamber of Commerce (30 min.) C 52 Three Stooges (30 min.) 5:30 5 California Angel Baseball Warm-up Show (30 min.) C Dick Enberg hosts. 7 News: Reasoner and Smith (30 min.) C 9 Get Smart (30 min.) C 11 Dennis the Menace (30 min.) 13 Gilligan's Island (30 min.) C 28 Misteroger’s Neighborhood (30 min.) C 34 Comicos y Canciones (30 min.) C 40 News (30 min.) 52 Rocky and Friends (30 min.) 6 P.M. 2 News: Jerry Dunphy (60 min.) C DRIVING LESSONS ONLY 1.75 FOR AN INTRODUCTORY LESSON FROM AWARD WINNING SATISFACTION GUARANTEED OPEN 7 DAYS A WEEK BEVERLY HILLS 276-7664 H0LLYW000 772-5129 SG VALLEY 772-5129 HAWTHORNE 679 0367 WEST LA 276-7664 BEACH CITIES 679-0367 TORRANCE 679-0367 " S.F. VALLEY 267-7664 COAST DRIVING SCHOOL 5 ANGELS vs. TIGERS ★ LIVE from Detroit! 5 California Angel Baseball (2 hrs., 30 min.) C The California Angels vs. the Detroit Tigers from Detroit. 7 Movie "The King’s Pirate" (1967) Doug McClure, Jill St. John, Guy StocKwell, Mary Ann Mobley. In 18th century, young American colonel attempts to halt the pillaging of merchant ships. % 9 Dick Van Dyke Show (30 min.) 11 Flintstones (30 min.) C 13 Star Trek (60 min.) C 28 A Time for John (15 min.) 34 News (60 min.) C 40 La Hora Familiar Con Consuelo (30 min.) 52 Three Stooges (30 min.) 6:15 28 Charlie's Pad (15 min.) C 6:30 9 Candid Camera (30 min.) 11 The Flying Nun (30 min.) C 28 Hodgepodge Lodge (30 min.) C 40 To Be Announced. 52 Speed Racer (30 min.) 7 P.M. 2 News: Walter Cronkite (30 min.) C 4 News: David Brinkley (30 min.) C 9 What’s My Line? (30 min.) C 11 The Magic Circus (60 min.) C Mark Wilson stars in a family show of magic and circus acts. Included are “Baby Alfie,” the world’s smallest performing elephant; a bicycle act; football playing dogs; Rebo the Clown and the excitement of a young lady being shot from a cannon. 13 Dragnet (30 min.) C. Rerun. 28 Firing Line (60 min.) C William Buckley is host. Topic is “Colleges and the Youth Cult. 34 Angelitos Negros (30 min.) 40 Simplemente Maria (60 min.) 52 Addams Family (30 min.) 7:30 2 Men At Law (60 min.) C Rerun. Claudia McNeil guest stars as an elderly domestic who charges that a training school has taken her $500 and failed to deliver the med-4 News: Tom Snyder (60 min.) C ical lab job promised her. 4 The Men From Shiloh (90 min.) C Rerun. A not-too-bright outlaw tries to pin a homicice charge on frampas. Tony Franciosa is guest star. 7 The Courtship of Edctie’s Father (30 min.) C Rerun. Eddie, with Norman's help, is making a movie to give to his father. 9 The Frog Prince (60 min.) C Jim Henson, the creator of the Muppets which achieved fame on "Sesame Street,” presents new muppets for this special featuring Kermit the Frog. 13 It Takes A Thief (60 min.) C Rerun. International swindler "Eric the Red” is promised $1 billion in gold to wreck the U.S. economy if he knocks off Mundy and his father. 34 Ensalada De Locos (30 min.) C 52 Of Lands and Seas (60 min.) C 8 P.M. 7 Room 222 (30 min.) C Rerun. When Women’s Lib invades Walt Whitman High, a tall girl tries cut for the varsity basketball team. 11 To Tell the Truth (30 min.) C 28 The French Chef: Julia Child (30 min.) C 34 Wrestling Feud Tonite ★ Illegal Rules Exposed Ole! Ole! Mil Mascaras 34 Lucha Libre (90 min.) C Wrestling from the Olympic Auditorium. 40 Tiempo de Deportes 1971 (60 min.) 8:30 2 To Rome With Love (30 min.) C Rerun. Love hits the family when Grandpa Pruitt is smitten with a lonely wid ow who moves in next door, and AI ison “flips” over a vacationing boy she hardly noticed back in Iowa City. 5 N.Y.P.D. (30 min.) C Rerun. A man wanted for murder makes a bargain with a newsman for the story of a lifetime. 7 The Smith Family (30 min.) C Rerun. Det. Sgt. Chad Smith is trying to help a young former prisoner re- ADD THIS ROOM NOW! * • teSSi BIG 12#xl4# family room SI 4ft 7 IDING GLASS DOOR WITH SAFETY GLASS COMPLETf _ I # J Designed to sell for $1980. No extras. No high-pressure, No gimmicks, No hidden charges, complete as advertised. *1487 Lein releases issued with each job THIS WEEK’S BONUS EXTRA Prefinished Wall Panelling DELUXE FEATURES AT NO EXTRA COST TO YOU • 6' SLIDING GLASS DOOR • EXPOSED WOOD BEAM CEILING • STUCCO EXTERIOR • CEMENT SLAB & FOUNDATION • BLUE PRINTS & PERMIT LOS ANGELES AREA ALL AMERICAN AN 8-1921 . , MAIN OFFICES SHOWROOMS I CONSTRUCTION I . 2IMS.ATLANTK.LXJ2 1.......................... 1 Duality at a Low Price Since 1944 FINANCING AVAILABLE TERMS TO FIT YOUR BUDGET. SAVE BIG $ $ $ BEDROOMS - PATIOS - BATHROOMS KITCHEN REMODELING CALL DIRECT OR COLLECT DAY OR NIGHT

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 010

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY 6:15 11 Tlw Christophers (15 min.) 6:30 11 The Bible Answers (30 min.) C 7 A.M. 2 Tom and Jerry (30 min.) C 7 Campus Profile (30 min.) C 9 Hour of Power (60 min.) C 11 Tales of Wells Fargo (30 min.) C 7:30 2 The Perils of Penelope Pitstop (30 min.) C 4 Hot Dog (30 min.) C 5 Music and the Spoken Word (30 min.) C 7 My Friend Pookie (30 min.) C 11 Yogi Bear (30 min.) C 13 Sacred Heart (30 min.) C 7:45 13 The Christophers (15 min.) C 8 A.M. 2 Lamp Unto My Feet (30 min.) C 4 Jambo (30 min.) C 5 Cathedral of Tomorrow (60 min.) C 7 Smokey the Bear (30 min.) C 9 Day of Discovery (30 min.) C 11 Wonderama (90 min.) C 13 Revival Fires (30 min.) C 8:30 2 Look Up and Live (30 min.) C 4 Mrs. Alpha Bet (30 min.) C 7 Angie's Garage (30 min.) C 9 Movie “Bold Adventure" (1956). Gerald Phillips, Jean Villar. 13 Kathryn Kuhlman (30 min.) C 9 A.M. 2 Camera Three (30 min.) C 4 Serendipity (30 min.) C 5 Hour of Power (60 min.) C 7 Johnny Quest (30 min.) C 13 Oral Roberts (30 min.) C 34 Musica y Palabras (30 min.) 40 Panorama Latino en Domingo (2 hrs.) 9:30 2 Today's Religion (30 min.) C 4 The Christophers (30 min.) C 13 7 Cattanooga Cat (30 min) C illlllllillllllllllllllllllllllllllllin f BEST BETS'! 7:30 Hogan’s Heroes .................. 2 8:00 Ed Sullivan .....................2 Murray’s Monsters 13 9:00 The Possessed ‘‘The Cripple” 28 10:00 Emmy Awards ............... 4 •lllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 13 Gospel Singing Jubilee (60 min.) C 34 Este es la Vida (30 min.) 10 A.M. 2 National Gymnastics Championships (60 min.) C 4 Challenge My Sermon (30 min.) C 5 Angel Warm-Up (30 min.) C 7 Bullwinkle (30 min.) C 9 Movie "The Last Mile" (1932) 34 Canciones y Musica del Recuerdo (30 min.) 10:30 4 Sunday (90 min.) C 5 ANGELS TAKE ON THE * CLEVELAND INDIANS! 5 Baseball (2 hrs., 30 min.) C Angels vs. Cleveland Indians at Cleveland. 7 Discovery (30 min.) C 13 Faith For Today (30 min.) C 34 Adelante Con Las Escuelas (30 min.) C 11 A.M. 2 Hockey (2 hrs., 30 min.) C Stanley Cup Playoff. 7 Basketball (2 hrs., 15 min.) C NBA Playoffs. Programming subject to diange if playoffs are still on. Milwaukee vs. Baltimore at Milwau-kee. 11 Movie “Strike Up the Band" (1940). Mickey Rooney, Judy Garland. A high school band enters a national concert to raise money tor a sick boy. 13 Church in the Home (30 min.) C 34 Cine en Su Casa (2 hrs.) C 40 To Se \nnounced 11:30 9 Movie “Frankenstein 1970" (1958). Boris Karloff, Jana Lund. A modern version of the horror classic. 12 NOON 4 Characters In the Arts (30 min.) C Studies of strange characters and their personification in the arts. 13 Intelligent Parent (30 min.) C 28 Sesame Street (5 hrs.) C 40 Drama Dominical (4 hrs.) 12:15 f 28 School Is For Children (15 min.) C 12:30 4 International Zone (30 min.) C 13 Rendezvous With Adventure (30 min.) C 1 P.M. 5 Movie “The Big Clock" (1948). Ray Milland, Maureen O’Sullivan. Publisher kills his girl friend then searches for witness. 7 Movie “Crack in the World" (1965) Dana Anurews, Janette Scott. 11 Mother's Day With the King Family (60 min.) C 13 News: Nick Carter (30 min.) C 34 Frente a la Vida (30 min.) C 1.30 2 Face the Nation (30 min.) C 4 On Campus (30 min.) C 7 Golf (2 hrs.) C Byron Nelson Classic 13 Voice of Calvary (30 min.) C 34 Exitometro (30 min.) C 2 P.M. •I 2 Belief (30 min.) C 4 Inquiry (30 min.) C 11 Outer Limits (60 min.) C 13 Ask Congress (30 min.) C u [ 34 Teatro Familiar (60 min.) 2:30 2 The Siesta Is Over (30 min.) C 4 Meet The Press (30 min.) C 13 ROLLER GAMES—ACTION! ★ T-BIRDS vs. TEXAS 13 Roller Games (2 hrs.) C 3 P.M. 2 Newsmakers (30 min.) C 4 Comment (30 min.) C 5 The Robert K. Dornan Show (60 min.) C LOANS Easy to Get —Easy to Repay on the PRUDENTIAL PLAN Here’s the Proof: VHEN YOU BORI *900 10W YOU REPAY $0425 Llmo ®2.7l aw *4.51 Hv Above loans paid in full with only 60 monthly payments. NO BALLOON PAYMENTS Lower payments available with balances due at maturity. ANNUAL PERCENTAGE RATE 14.6% Based on 1st T.D. loans. Longer or shorter term loans also available. *Total of payments, $1275. **Total of payments, $3824.40. ***Total of payments, $6374.40. Emergency Cash in 24 Hours On Verification of Sufficient Equity. Borrow $1,000 to $50,000 on homes, apartments, commercial, vacant lots — ANY PROPERTY, PAID FOR OR NOT CALL COLLECT from following areas: LOS ANGELES: 274-9903 SOUTH BAY: 320-2323 NORWALK: 878-4040 ORANGE CO. SAN FERN. VALLEY 783-8855_________ WHITTIER AND SAN GABRIEL VALLEY: 693-4747 LONG BEACH AND LAKEWOOD: ____________ ,437-7000_____ (714) 635-4400 I Call Day or Night PRUDENTIAL TRUST DEED CO. Reputable Loan Brokers For Over A Decade 19 LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 028

SATURDAY 7 P.M. 2 News: Roger Mudd (30 min.) C 4 12th Annual Armed Forces Day Parade Special (30 min.) C Highlights of today's Armed Forces Day Parade in Torrance. 5 The Golddiggers (60 min.) C 7 Juvenile Jury (30 min.) C 9 Death Valley Days (30 min.) C 11 SPECIAL! ENGLEBERT ★ HUMPERDINCK 11 Engelbert Humperdinck Presents (60 min.) C Guests: Shirley Bassey, Stiller & Meara, Vince Edwards, Kenny Ball and His Jazzmen. 13 Can Gordman Goliath ★ Get Beat? Yes, Says Dick Lane—See It Now! 13 Championship Wrestling (90 min.) C 22 Creative Living With Crafts (60 min.) 28 The David Susskind Show (2 hrs.) C Part I "Over 40 and Out of Work.” Part II "Food Faddists." 34 La Constitucion (30 min.) 40 To Be Announced 52 Addams Family (30 min.) 7:30 2 Mission: Impossible (60 min.) C Rerun. Phelps falls in love with a woman whom the IMF has assigned to bring out of an Iron Curtain country despite formidable obstacles set in their way by the country's secret police. 4 The Andy Williams Show (60 mirt.) C Rerun. Guests: Jimmy Durante, Jackie De Shannon, Rolf Harris and the Grass Roots. 7 The Lawrence Welk Show (60 min.) 9 Movie “Them” (1954). James Whitmore, Edmund Gwen. Investigation leads state police to mysterious killings in the Mojave Desert. 34 MuferesJ Mujeres y Alga Mas (30 min.) 52 Kingdom of the Sea (30 min.) 8 P.M. 5 Boxing (2 hrs.) 11 GLENN FORD, ERNEST ★ BORGNINE. ROD STEIGER STAR IN “JUBAL 11 Movie ‘‘Jubal” (1956). C Glenn Ford, Ernest Borgnine, Rod Steiger. Young drifter falsely accused of being interested in his best friend’s wife, is forced to kill him in self-defense. 22 I Believe in Miracles (30 min.) C 34 Mi Amor Por Ti (2 hrs.) 40 Pelicula (2 hrs.) 52 It’s A Small World (30 min.) 8:30 2 My Three Sons (30 min.) C Rerun. Steve, Barbara, Robbie and Katie, on their way home from a costume party still dressed in their black cat outfits, arouse the interest of IT’S A FACT! HERALD-EXAMINER CLASSIFIED ADS HOLD WATER! Mr. C. F. Howe booked a summer-load of families aboard his houseboats on the very first day his ad ran. And he’s located in Stockton! Talk about SELL-POWER! HERALD-EXAMINER CLASSIFIED • Rl. 8-4111 police after their car Stalls oil a dark road. 4 Movie “Triple Cross" (1967). C Christopher Plummer, Trevor Howard, Yul Brynner. A notorious British salecracker becomes a spy for the Germans and a counterspy 1or the English. 7 Tom Jones ... And Such Special Friends (60 min.) C Guests: Paul Anka, Dusty Springfield, Frank Gorshin, Big Jim Sullivan and Sue and Sonny. 13 Porter Wagoner Show (30 min.) C 22 Hour of Deliverance (30 min.) 52 Outdoor Sportsman (30 min.) 9 P.M. 2 Arnie (30 min.) C Rerun. Arnie’s mysterious behavior at work and at home seems to point to one conclusion—he’s having an extramarital romance. 13 Wilburn Brothers (30 min.) C 28 The Advocates (60 min.) C Rerun. 52 Corona Now (30 min.) 9:30 2 The Mary Tyler Moore Show (30 min.) C Rerun. Mary comes face to face with the generation gap when she plays sub stitute mother to a precocious 12-year-old. 7 Movie "The Young Country" (1969). Walter Brennan, Wally Cox. Gambler stays out of trouble until he finds $35,000 in a dead man’s saddlebag. 9 News: Larry Burrell (30 min.) C 13 Del Reeves Country Carnival (30 min.) C 52 Point of View (30 min.) 10 P.M. 2 Mannix (60 min.) C Rerun. Lew Alcindor, super-star of the National Basketball Association’s Milwaukee Bucks, plays the roommate of a missing athlete player whose father hires Mannix to find him. 5 News.- John Marshall (30 min.) C 9 Movie “Phantom of the Rue Morgue” (1954). C Karl Malden. 11 News: Ken Jones (30 min.) C 13 Oak Ridge Boys (30 min.) C 28 NET Playhouse (90 min.) C Rerun. 10:30 5 Playboy After Dark (60 min.) C Guests: Dr. David Reuben, Carmen MacRae, John Gary, The Dillards. 11 Movie "The Seventh Cross” (1944). Spencer Tracy, Signe Hasso. 13 News: Bill Reddick (30 min.) C 34 Spanish Movie (90 min.) 11 P.M. 2 News: Clete Roberts (15 min.) C 4 News: Stan Atkinson (30 min.) C 7 News: Clayton Vaughn (15 min.) C 13 Movie "Mourning Becomes Elec-tra" (1948). Rosalind Russell. 11:15 2 Movie "Portrait in Black” (1960). C Lana Turner, Anthony Quinn, Sandra Dee. A woman and her lover murder her invalid husband in what appears to be the “perfect crime" until they receive an anonymous letter from a witness. 7 News: Marlene Sanders (15 min.) C 11:30 4 Movie "The Killers” (1946). Burt Lancaster, Ava Gardner, Edmond O’Brien. 5 Movie “Hellfire Club" (1961). Keitli Mitchell. 7 Movie "Counterfeit Killer” (1968). Jack Lord, Shirley Knight. 11:45 9 Movie “The War of the Worlds (1953). C Gene Barry, Ann Robinson. 12:30 11 All-Night Movies: “House of Strangers” (1949). “Devil’s Canyon" (1953). "Untamed Women” (1952). 1 A.M. 2 Movie “Assignment Paris” (1952). Dana Andrews, George Sanders, Audrey Totter. Thrilling spy story. 13 Movie "Beasts of Marseilles" (1959). Stephen Boyd. 1:15 4 Speaking Freely (60 min.) C 1.30 5 Movie "Sinister Monk” (1967). Karin Dor, Harold Leipnitz. 2:15 4 News (10 min.) C 2:30 2 News (5

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 022

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY 6 A.M. 2 Sunrise Semester (30 min.) C 6:25 4 Education Exchange (30 min.) C 6:30 2 Odyssey (30 min.) C 11 Restructuring the Language Arts Curriculum (30 min.) 6:45 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 6:55 4 News (5 min.) C 7 A.M. 2 News: John Hart (60 min.) C 4 The Today Show (2 hrs.) C 11 Thunderbirds (30 min.) C 13 Spiderman (30 min.) C 28 Sesame Street (60 min.) C 7:25 4 Local News (5 min.) C 7:30 7 Psychology 1 (30 min.) C 9 Parent-Youth Forum (30 min.) C 11 Yogi and Friends (30 min.) C 13 Hobo Kelly (60 min.) C 8 A.M. 2 Captain Kangaroo (60 min.) C 7 Ralph Story’s A.M. (90 min.) C 9 News: Meyers and Del Rio (60 min.) C 11 Super Heroes (30 min.) C 8:25 4 Local News (5 min.) C 8:30 11 Dennis the Menace (30 min.) 13 Gumby (30 min.) C 8:55 5 Community Bulletin Board (5 min.) C 9 A.M. 2 The Lucy Show (30 min.) C 4 Dinah's Place (30 min.) C 5 Your Money’s Worth (15 min.) C 9 The Jack LaLanne Stiow (30 min.) 11 Movie "Surprise Package” (1960). 'Mitzi Gaynor, Yul Rrynner, Noel Coward. 42 13 Snuffy Smith (30 min.) C $BEST BEIS% 7:30 P.M. The Flip Wilson Show 4 Alias Smith and Jones __ 7 8:30 NET Playhouse 28 9:00 Movie: “A Covenant With Death" 10:00 The Dean Martin Show ... 4 10:30 This Is Your Life ............... 7 llllllllllllllllliillilllllllllllllllll 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 28 Sesame Street (60 min.) C 9:15 5 Movie “Our Hearts Were Growing Up" (1946). Gail Russell, Dianna Lynn. 9:30 2 The Beverly Hillbillies (30 min.) C 4 Concentration (30 min.) C 7 Movie "Mardi Gras” (1958). Pat Boone, Christine Carere, Tommy Sands, Sheree North, Gary Crosby, Barrie Chase. 9 Movie "Island in the Sun” (1957). James Mason, Joan Fontaine, Harry Belafonte, Dorothy Dandridge, Stephen Boyd. 13 Romper Room (30 min.) C 10 A.M. 2 Family Affair (30 min.) C 4 Sale of the Century (30 min.) C 13 Reconciliation (30 min.) C 28 Patterns of Living in Latin America (30 min.) C 10:30 2 Love of Life (30 min.) C 4 Hollywood Squares (30 min.) C 13 Quest For Adventure (30 min.) 28 All About You (15 min.) 10:45 28 The Ocean Frontier (15 min.) 11 A.M. 2 Where the Heart Is (25 min.) C 4 Jeopardy (30 min.) C 5 Movie “New York Town” (1941). Fred MacMurray, Mary Martin. 7 The Galloping 6ourmet (30 min.) C 13 Have Gun, Will Travel (20 min.) 28 Moving Forward with the Schools (30 min.) C 11:20 13 Fashions in Sewing (10 min.) C 11:25 2 News (5 min.) C 11:30 2 Search for Tomorrow (30 min.) C 4 The Who, What and Where Game (25 min.) C 7 That Girl (30 min.) C 9 Tempo (2 hrs., 30 min.) C Co-hosts: Regis Philbin, Ruta Lee. 11 Let’s Rap (30 min.) 13 News: Bill Johns (30 min.) C 28 U.S.A.: Artists (30 min.) 11:55 4 News: Floyd Kalber (5 min.) C 12 NOON 2 Lucky Pair (30 min.) C 4 Joe Garagiola’s Memory Game (30 min.) C 7 Bewitched (30 min.) C 11 High Noon Buffoons (60 min.) 13 Travel With Don & Bettina (30 min.) C 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 28 Realities (60 min.) C 12:30 2 As the World Turns (30 min.) C 4 Days of Our Lives (30 min.) C 5 Movie Game (30 min.) C 7 A World Apart (30 min.) C 13 Dialing For Dollars (60 min.) C 1 P.M. 2 Love Is A Many Splendored Thing (30 min.) C 4 The Doctors (30 min.) C 5 Ben Casey (60 min.) 7 All My Children (30 min.) C 11 Movie "The Big Land” (1957). Alan Ladd, Virginia Mayo, Edmund O'Brien, David Ladd, Anthony Caruso. 28 Parlons Francais and Film Preview Steps Out of Time (30 min.) 1:30 2 The Guilding Light (30 min.) C 4 Another World (30 min.) C 7 Let's Make A Deal (30 min.) C 13 Fashions In Sewing (10 min.) 28 Japan—A Way of Life (30 min.) 1:40 13 News (10 min.) 1:50 13 Public Affairs Film (10 min.) 2 P.M. 2 The Secret Storm (30 min.) C 4 Bright Promise (30 min.) C 5 Strange Paradise (30 min.) C 7 The Newlywed Game (30 min.) C 9 Movie “Mr. Moses” (1965). Robert Mitchum, Carroll Baker. 13 Rocket Robinhood (30 min.) C 2:10 28 Charlie's Pad (20 min.) C 2:30 2 The Edge of Night (30 min.) C 4 Somerset (30 min.) C 5 Famous Jury Trials (30 min.) C 7 The Dating Game (30 min.) C 13 Roy Rogers (30 min.) 28 Speculation: Keith Berwick (60 min.) C 3 P.M. 2 Gomer Pyle (30 min.) C 4 It's Your Bet (30 min.) C 5 Highway Patrol (30 min.) 7 General Hospital (30 min.) C 11 Outer Limits (60 min.) 13 Underdog (30 min.) C 3:30 2 The Mike Roy Show (30 min.) C 4 The Mike Douglas Show (90 min.) C Co-host: Ray Bolger. 5 Sea Hunt (30 min.) 7 One Life to Live (30 min.) C 13 Bozo’s Big Top (30 min.) C 28 Language Arts (30 min.) 52 Uncle Waldo (30 min.) 3:45 34 La Comunidad al Dia (15 min.) 4 P.M. 2 Mr. Ed (30 min.) 5 The Rifleman (30 min.) 7 Password (30 min.) C 9 News: Baxter Ward (60 min.) C 11 News: George Putnam (60 min.) C 13 Batman (30 min.) C 28 The French Chef (30 min.) C 34 Dos Gallos In Palenque (30 min.) 52 Felix The Cat (30 min.) 4:15 34 Alex Nervo Show (15 min.) 4:30 2 Movie "The Stranger” (1946). Loret-son Welles.

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 017

LOS ANGFLES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY 9 Get Smart (30 min.) C 11 My Favorite Martian (30 min.) 13 Gilligan's Island (30 min.) C 28 Mister Rogers Neighborhood (30 min.) C 34 Comicos y Canciones (30 min.) 40 News (30 min.) 52 Rocky and Friends (30 min.) 6 P.M. 2 News: Jerry Dunphy (60 min.) C 4 News: Tom Snyder (60 min.) C 5 The Steve Allen Show (90 min.) C Guests: Richard Dawson, John Raitt, Glen Cowan, Mario Machado, Prof. Joseph Chin, Jane Meadows. This is a show devoted to Red China. 7 Movie "The F.B.I. Story” (1959). Part II. James Stewart, Vera Miles. 9 The Dick Van Dyke Show (30 min.) 11 The Flintstones (30 min.) C 13 Star Trek (60 min.) C 28 A Time for John (15 min.) C 34 Noticiero 34 (60 min.) 40 La Hora Familiar Con Consuelo (30 min.) 52 Three Stooges (30 min.) 6:15 28 Charlie’s Pad (15 min.) C 6:30 9 Candid Camera (30 min.) 11 The Flying Nun (30 min.) C 28 Hodgepodge Lodge (30 min.) C E-Z-N FLOATING TABLE NAUGAHYDE COVERS CALL \ SAN GABRIEL VALLEY ............ 280 3110 rno /TORRANCE-SOUTH BAY . ........... 329-1161 rUK (LONG BEACH-SOUTH ORANGE COUNTY 423-7375 FREE ( LOS ANGELES-GLENOALE ............ 283-5153 CCTIUIITr I WHITTIER-NO ORANGE COUNTY .... 692-5117 tallHlftlt' SOUTH L A!-INGLEWOOD .............. 321-2861 32 CUSTOM NOOKS by JENKINS GARDENA SAN GABRIEL Q. I recently saw the movie made-for-TV “Banyon,” starring Robert Forster. He really impressed me. What else has this handsome man done? Is he a completely new face Mrs. R.L. Turner Los Angeles A. Robert Forster began work on the New York stage and then came to Hollywood for roles in the films “Reflections in a Golden Eye,” and “Pieces of Dreams.” He has also appeared on several TV shows. ‘Banyon” was a pilot film for a proposed TV series but it wasn’t sold for this coming September. It could become a mid-season replacement series in January. ★ ★ Q. I would like to know why they took “Dark Shadows” off the air. Could it possibly be put on another channel Mary Ann Roark La Puente A. Puffs & Pans has received many letters about the popular ABC daytime series which recently went off the air. It will not return on ABC or any other network. From the mail, it is evident that “Dark Shadows” was the most popular afternoon show among local teenagers. 40 Los Olividados (30 min.) 52 Speed Racer (30 min.) 7 P.M. 2 News: Walter Cronkite (30 min.) C 4 News: David Brinkley (30 min.) C 9 What’s My Line? (30 min.) C 11 I Love Lucy (30 min.) Rerun 13 Dragnet (30 min.) Rerun 28 Sesame Street—Parents (30 min.) C 34 Angelitos Negros (30 min.) C 40 Simplemente Maria (60 min.) 52 Addams Family (30 min.) 7:30 2 The Beverly Hillbillies (30 min.) C Rerun 4 Julia (30 min.) C Rerun Corey enters an essay contest in hopes of winning a color TV, but his essay wins a prize he doesnt want. 5 The Virginia Graham Show (60 min.) C Guests: Barbara Loden, Hal Holbrook, Senator Birch Bayh. 7 The Mod Squad (60 min.) Rerun. The squad tries to help an emo- tionally retarded boy who is discovered with a rifle. 9 Movie "One Man's Way” (1964). Don Murray, William Windom. Bio graphical study of churchman Norman Vincent Peale. 11 Truth or Consequences (30 min.) C 13 It Take A Thief (60 min.) C Rerun 28 Fanfare (60 min.) C ?4 Espectaculos (30 min.) 52 Of Lands and Seas (60 min.) C 8 P.M. 2 Green Acres (30 min.) C Rerun The residents of Hooterville are sure the Douglases have gone broke. 4 The Don Knotts Show (60 min.) C Rerun. Guests: Cass Elliott and Louis Nye. 11 To Tell The Truth (30 min.) C ’4 Los Beverly de Peravillo (30 min.) C 40 Cuestion de Segundos (15 min.) 8:30 2 Hee Haw (60 min.) C Rerun. Guests: Waylong Jennings, Daina Trask, Johnny Duncan. | IS YOUR STUCCO CRACKING? PAINT PEELING--theiT ASBESTEX YOUR HOME 20 YEAR FACTORY GUARANTY SHOT THRU A GUN under hundreds sf pounds of pressure FREE ESTIMATES UP TO 1500 SQ. FT. INCLUDES SANDBLAST ALL LABOR & MATERIALS *399 EASY CREOIT TERMS c ROOM ADDITIONS Deal Direct with owner save sales commission • BEDROOMS • FAMILY ROOMS • REMODELING • KITCHENS • 2nd STORY ADDITIONS • FREE DESIGN* PATIO COVERS CAN BE APPLIED OVER ANY SURFACE. CHOICE OF COLORS. • Fire Retardant . insulates • Co*ersCracks . 20 Times Thicker • Eliminates Peeling th» Paint • Eliminates Painting * Waterproofs 678-9977 ANY TIME, IF TOLL CALL COLLECT ST. 0-3105 BLUE CHIP STAMPS MONARCH DESIGNS LICENSED INSURED CD 33

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 013

5:55 2 Give Us This Day (5 min.) C 6 A.M. 2 Sunrise Semester (30 min.) C 6:25 4 Education Exchange (30 min.) C 6:30 2 Odyssey: Break To The Sun (30 min.) C 11 Let’s Talk About Teens (30 min.) 6:45 4 News (5 min.) C 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 7 A.M. 2 News: John Hart (60 min.) C 4 The Today Show (2 hrs.) C 11 Thunderbirds (30 min.) C 13 Spiderman (30 min.) C 20 Sesame Street (60 min.) C 7:25 4 Local News (5 min.) C 7:30 7 Law For the ’70s (30 min.) C 9 Across the Fence (30 min.) C 11 Yogi and Friends (30 min.) C 13 Hobo Kelly (60 min.) C 8 A.M. 2 Captain Kangaroo (60 min.) C 7 Ralph Story’s A.M. (90 min.) C 9 News: Meyers and Del Rio (90 min.) C 11 Super Heros (30 min.) C 8:25 4 Local News (5 min.) C 8:30 11 Dennis The Menace (30 min.) 13 Gumby (30 min.) C 8:55 5 Community Bulletin Board (5 min.) C 9 A.M. 2 The Lucy Show (30 min.) C 4 Dinah’s Place (30 min.) C 5 Movie "I Met Him In Paris" (1937). Melvyn Douglas, Claudette Colbert. 9 Jack LaLanne (30 min.) C 11 Movie “Abbott & Costello Meet The 1 mum ii i ii mi mini huh ii i ii ii ii flESI BETSl 7:30 P.M. Gunsmoke .............. 2 0:30 It Was A Very Good Year . . . . 1 9:00 Movie “Berlin Affair” ______ 4 iimiiiiiiiiiimiiiiiiiiiiiimiiimi Invisible Man’’ (1951). Bud Abbott, Lou Costello. 13 Beetle Bailey (30 min.) C 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 28 Sesame Street (60 min.) C 9:30 2 Beverly Hillbillies (30 min.) C 4 Concentration (30 min.) C 7 Movie “North to Alaska” (1960). C John Wayne, Stewart Granger, Ernie Kovacs. 9 Movie “Anna and the King of Siam” (1946). Rex Harrison, Irene Dunne, Linda Darnell, Lee J. CobD. 13 Romper Room (30 min.) C 10 A.M. 2 Family Affair (30 min.) C 4 Sale of the Century (30 min.) C 13 Social Security In America (15 min.) C 20 Una Aventura Espanola (15 min.) 10:15 13 World Talk (15 min.) C 20 Stepping Into Melody (15 min.) 10:30 2 Love Of Life (30 min.) C 4 Hollywood Squares (30 min.) C 13 Treasure (30 min.) C 28 Film Preview (15 min.) 10:45 5 Movie “And Now Tomorrow" (1944). Loretta Young, Alan Ladd. 28 Cover To Cover (20 min.) 11 A.M. 2 Where The Heart Is (25 min.) C 4 Jeopardy (30 min.) C 7 The Galloping Gourmet (30 min.) C 13 Topper <20 min.) 11:20 13 Fashions in Sewing (10 min.) C 28 Four Belgian Painters At Work (35 min.) 11:25 2 News: Doupl’- c**—^rds (5 min.) C 11:30 2 Search For Tomorrow (30 min.) C 4 The Who, What and Where Game (25 min.) C 7 That Girl (30 min.) C 9 Tempo (2 hrs., 30 min.) C Co-hosts: Regis Philbin and Ruta Lee. 11 Let’s Rap (30 min.) 13 News: Bill Johns (30 min.) C 11:55 4 News (5 min.) C 12 NOON 2 Lucky Pair (30 min.) C 4 Joe Garagiola’s Memory Game (30 min.) C 7 Bewitched (30 min.) C 11 High Noon Buffoons (60 min.) 13 Rendezvous With Adventure (30 min.) C 28 Law For the '70s (30 min.) C 12:30 2 As The World Turns (30 min.) C 4 Days of Our Lives (30 min.) C 5 Movie Game (30 min.) C Guests: Shelly Winters, John Forsythe, Peter Haskell, Dina Merrill, Louis Nye, Bill Bixby. 7 A World Apart (30 min.) C 13 Dialing for Dollars (70 min.) C 28 America's Problems and Challenges (30 min.) 1 P.M. 2 Love Is A Many Splendored Thing (30 min.) C 4 The Doctors (30 min.) C 5 Ben Casey (60 min.) 7 All My Children (30 min.) C 11 Movie "Tycoon" (1947). John Wayne, Laraine Day. 28 Una Aventura Espanola (15 min.) 1:15 28 Adventures in Music (20 min.) 1:30 2 The Guiding Light (30 min.) C 4 Another World (30 min.) C 7 Let’s Make A Deal (30 min.) C 13 Fashions In Sewing (10 min.) C 1:35 28 Stepping Into Melody (15 min.) 1:40 13 News (10 min.) C 1:50 13 Public Affairs Film (10 min.) C 28 Know Your World (20 min.) 2 P.M. 2 The Secret Storm (30 min.) C 4 Bright Promise (30 min.) C 5 Strange Paradise (30 min.) C 7 The Newlywed Game (30 min.) C 9 Movie “Alexander the Great” (1956). C Fredric March, Richard Burton. 13 Rocket Robinhood (30 min.) C 2:10 28 Charlie's Pad (20 min.) C 2:30 2 The Edge of Night (30 min.) C 4 Somerset (30 min.) C 5 Famous Jury Trials (30 min.) C 7 The Dating Game (30 min.) C 13 Roy Rogers (30 min.) 28 Treasures of Thailand (30 min.) C 3 P.M. 2 Gomer Pyle (30 min.) C 4 It's Your Bet (30 min.) C 5 Highway Patrol (30 min.) C 7 General Hospital (30 min.) C 11 Outer Limits (60 min.) 13 Underdog (30 min.) C 28 Because We Care (30 min.) C 3:30 2 The Mike Roy Show (30 min.) C 4 The Mike Douglas Show (90 min.) C Co-host: Ray Bolger. 5 Sea Hunt (30 min.) C 7 One Life To Live (30 min.) C 13 Bozo's Big Top (30 min.) C 28 The World We Live In (30 min.) C 52 Uncle Waldo (30 min.) 3:45 24 La Comunidad AI Dia (15 min.) C 4 P.M. 2 Movie “The Jayhawkers” (1959). C Fess Parker, Jeff Chandler. 5 The Rifleman (30 min.) C 7 Password (30 min.) C 9 News: Baxter Ward (60 min.) C 11 News: George Putnam (60 min.) C 13 Batman (30 min.) C 28 Maori: Arts and Culture (30 min.) C 34 Basic Radio Procedures For Pilots (30 min.) C 52 Felix the Cat (30 min.) 4:30 5 Father Knows Best (30 min.) 7 News: Joseph Benti (60 min.) C 13 The Munsters (30 min.)

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 025

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY 6 A.M. 2 Sunrise Semester (30 min.) C 6:25 4 Education Exchange (30 min.) C 6:30 2 Odyssey (30 min.) C 11 Campus Profile (30 min.) C 6:45 22 Stock Market Reports (Continuous until 1:45 p.m.) 6:55 4 News (5 min.) C 7 A.M. 2 News: John Hart (60 min.) C 4 The Today Show (2 hrs.) C 11 Thunderbirds (30 min.) C 13 Spiderman (30 min.) C 28 Sesame Street (60 min.) C 7:25 4 News (5 min.) C 7:30 7 Law for the ’70s (30 min.) C 9 Resources For Youth (30 min.) C 11 Yogi and Friends (30 min.) 13 Hobo Kelly (60 min.) C 8 A.M. 2 Captain Kangaroo (60 min.) C 7 Ralph Story's A.M. (90 min.) C 9 News: Meyers and Del Rio (60 min.) C 11 Super Heroes (30 min.) C 8:25 4 News (5 min.) C 8:30 11 Dennis The Menace (30 min.) 13 Gumby 130 min.) C 8:55 5 Community Bulletin Board (5 min.) 9 A.M. 2 The Lucy Show (30 min.) C 4 Dinah's Place (30 min.) C 5 Movie "Glamour Boy” (1941). Jackie Cooper, Walter Abel. 9 Jack La Lanne (30 min.) C . 11 Movie “Drum Beat" (1954). Alan Ladd, Audrey Dalton. 48 13 Beatle Bailey (30 min.) C llltlllllllllllMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII #BEST BET8 8:00 P.M. Nanny and the Professor ................................7 8:30 Name of the Game 4 9:00 The Undersea World of Jacques Cousteau ...................... 7 10:00 Love American Style _________ 7 iiiiiiiimiiiiiimmiiiiiiiiiiiiiiii 22 Stock Market Reports (Continuous until 1:45 p.m.) 28 Sesame Street (60 min.) C 9:30 2 The Beverly Hillbillies (30 min.) C 4 Concentration (30 min.) C 7 Movie "Scarlet Angel” (1952). Rock Hudson, Yvonne DeCarlo. 9 Movie “Crack In the World” (1965). Dana Andrews, Janette Scott. 13 Romper Room (30 min.) C 10 A.M. 2 Family Affair (30 min.) C 4 Sale of the Century (30 min.) C 13 Discrimination and the Law (15 min.) C 28 Una Aventura Espanola (15 min.) 10:15 13 Perspective (15 min.) C 28 Storybook Time (15 min.) 10:30 2 Love of Life (30 min.) C 4 Hollywood Squares (30 min.) C 13 See the USA (30 min.) C 28 Film Preview (15 min.) 10:45 5 Movie “Rhythm On the Range (1938). Bing Cr<»by, Martha Raye. 28 Science for Middle Grades (45 min.) 11 A.M. 2 Where the Heart Is (25 min.) C 4 Jeopardy (30 min.) C 7 The Galloping Gourmet (30 min.) C 13 Tooper 20 nin i 22 Stock Market Update (30 min.) 11:20 13 Fashions in Sewing (10 min.) C 11:25 2 News (5 min.) C 11:30 2 Search for Tomorrow (30 min.) C 4 The Who, What and Where Game (25 min.) C 7 That Girl (30 min.) C 9 Tempo (2 hrs., 30 min.) C 11 Let's Rap (30 min.) C Hostess: Alicia Sandovel. 13 News: Bill Johns (30 min.) C 11:55 4 News: Floyd Kalber (5 min.) C 12 NOON 2 Lucky Pair (30 min.) C 4 Joe Garagiola's Memory Game (30 min.) C 7 Bewitched (30 min.) C 11 High Noon Buffoons (30 min.) 13 Rendezvous With Adventure (30 min.) C 22 Stock Market Reports (Continuous until 1:45 p.m.) 28 Law for the '70s (30 min.) C 12:30 2 As The World Turns (30 min.) C 4 Days of Our Lives (30 min.) C 5 Movie Game (30 min.) C 7 A World Apart (30 min.) C 13 Dialing For Dollars (60 min.) C 28 Korean Spring (30 min.) C 1 P.M. 2 Love Is A Many Splendored Thing (30 min.) C 4 The Doctors (30 min.) C 5 Ben Casey (60 min.) 7 All My Children (30 min.) C 11 Movie “Blood and Sand” (1941). Tyrone Power, Rita Hayworth. 28 Una Aventura Espanola and All About You (30 min.) 1:30 2 The Guiding Light (30 min.) C 4 Another World (30 min.) C 7 Let's Make A Deal (30 min.) C 13 Fashions In Sewing (10 min.) 28 Storybook Time and Places in the News (30 min.) 1:40 13 News (10 min.) 1:50 13 Public Affairs Film (10 min.) 2 P.M. 2 Secret Storm (30 min.) C 4 Bright Promise (30 min.) C 5 Strange Paradise (30 min.) C 7 The N«wlywed Game (30 min.) C 9 Movie “Sweet Smell of Success” (1957). Burt Lancaster, Tony Curtis. 13 Rocket Robinhood (30 min.) C 2:10 28 Charlie's Pad (20 min.) C 2:30 2 The Edge of Night (30 min.) C 4 Somerset (30 min.) C 5 Famous Jury Trials (30 min.) C 7 The Dating Game (30 min.) C 13 Roy Rogers (30 min.) 28 Speculation (60 min.) C 3 P.M. 2 Gomer Pyle (30 min.) C 4 It's Your Bet (30 min.) C 5 Highway Patrol (30 min.) 7 General Hospital (30 min.) C 11 Outer Limits (60 min.) 13 Underdog (30 min.) C 3:30 2 The Mike Roy Show (30 min.) C 4 Mike Douglas Show (90 min.) C Co-host: Ray Bulger. 5 Sea Hunt (30 min.) 7 One Life to Live (30 min.) C 13 Bozo’s Big Top (30 min.) C 28 Canadian Mosaic (30 min.) C 52 Uncle Waldo (30 min.) 3:45 34 La Comunidad al Dia (15 min.) 4 P.M. 2 Mr. Ed (30 min.) 5 The Rifleman (30 min.) 7 Password (30 min.) C 9 News: Baxter Ward (60 min.) C 11 News: George Putnam (60 min.) C 13 Batman (30 min.) C 28 Book Beat (30 min.) C 34 Dos Gallos En Palenque (30 min.) 52 Felix the Cat (30 min.) 4:30 2 Movie “Quantez" (1957). Fied MacMurray, Dorothy Malone. 5 Father Knows Best (30 min.) 7 News: Joseph Benti (60 min.) C 13 The Munsters (30 min.) C 28 Sesame Street (60 min.) C 34 Lo Prohibido (30 min.) 52 Kimba (30 min.) 5 P.M. 4 News: Jess Marlow (60 min.) C 5 News: Kevin Sanders (60 min.) C 9 Flipper (30 min.) C 11 The Flintstones (30 min.) C 13 McHale’s Navy (30 min.)

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 019

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY WEDNESDAY 6 A.M. 2 Sunrise Semester (30 min.) C 6:25 4 Education Exchange (30 min.) C 11 The Morning Prayer (5 min.) C 6:30 2 Odyssey (30 min.) C 11 More For Your Money (30 min.) 6:45 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 6:55 4 News (5 min.) C 7 A.M. 2 News: John Hart (60 min.) C 4 The Today Show (2 hrs.) C 11 Thunderbirds (30 min.) C 13 Spiderman (30 min.) C 28 Sesame Street (60 min.) C 7:25 4 News (5 min.) C 7:30 7 Law for the '70s (30 min.) C 9 Davey and Goliath (30 min.) C 11 Yogi and Friends (30 min.) C 13 Hobo Kelly (60 min.) C 8 A.M. 2 Captain Kangaroo (60 min.) C 7 Ralph Story's A.M. (90 min.) C 9 News: Meyers and Del Rio (60 min.) C 11 Super Heroes (30 min.) C 28 Sesame Street—Parents (60 min.) C Explanation of what the series is teaching and how parents can ba an integral part of the follow-through program. 8:25 4 News (5 min.) C 8:30 11 Dennis the Menace (30 minj 13 Gumby (30 min.) C 8:55 5 Community Bulletin Board (5 min.) C 9 A.M. 2 The Lucy Show (30 min.) C 36 4 Dinah's Place (30 min.) C iiiillliiiiiiiiliiilliiilillliiiliiliii #BEST BETS 7:00 P.M. “The Magic Circus” . . . 11 7:30 "The Frog Prince” ............... 9 10:00 Four-In-One: Night Gallery 4 10:30 NFL Action ................ 7 11111111111111111111111 ■ 11111II111111111 5 Movie “Are Husbands Necessary? (1942). Ray Milland, Patricia Morri son. 9 The Jack LaLanne Show (30 min.) C 11 Movie “Son of Lassie” (1945). Peter Lawford, Donald Crisp, June Lockhart. 13 Krazy Kat (30 min.) 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 28 Sesame Street (60 min.) C 9:30 2 The Beverly Hillbillies (30 min.) C 4 Concentration (30 min.) C 7 Movie “September Affair" (19s1). Joan Fontaine, Joseph Cotten, Jessica Tandy, Francoise Rosay. 9 Movie “That Lady" (1955). Olivia de Havilland, Gilbert Roland, Paul Scofield. 13 Romper Room (30 min.) C 10 A.M. 2 Family Affair (30 min.) C 4 Sale of The Century (30 min.) C 13 Federal Executive Board (30 min.) C 28 Una Aventura Espanola (15 min.) 10:15 28 Stepping into Rhythm (15 min.) 10:30 2 Love of Life (30 min.) C 4 Hollywood Squares (30 min.) C 5 Movie “Princess Comes Across” (1936). Carole Lombard, Fred MacMurray. 13 Vagabond (30 min.) 28 Echoes of our Past (30 min.) 11 A.M. 2 Where The Heart Is (25 min.) C 4 Jeopardy (30 min.) C 7 Tlve Galloping Gourmet (30 min.) C 13 Have Gun, Will Travel (20 min.) 11:20 13 Fashions in Sewing (10 min.) C 11:25 2 News (5 min.) C 11:30 2 Search for Tomorrow (30 min.) C 4 The Who, What and Where Game (25 min.) C 7 That Girl (30 min.) C 9 Tempo (2 hrs., 30 min.) C Co-hosts: Regis Philbin, Ruta Lee. 11 Let's Rap (30 min.) 13 News: Bill Johns (30 min.) C 11:55 4 News (5 min.) C 12 NOON 2 Lucky Pair (30 min.) C 4 Joe Garagiola’s Memory Game (30 min.) C 5 Cooking Around the World (30 min.) C 7 Bewitched (30 min.) C 11 High Noon Buffoons (60 min.) 13 Perspective (15 min.) C 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 28 Law for the '70s (30 min.) C 12:15 13 Stretch and Sew (15 min.) C 12:30 2 As the World Turns (30 min.) C 4 Days of Our Lives (30 min.) C 5 Movie Game (30 min.) C 7 A World Apart (30 min.) C 13 Dialing for Dollars (60 min.) C 28 Treasures of Thailand (30 min.) C 1 P.M. 2 Love Is A Many Splendored Thing (30 min.) C 4 The Doctors (30 min.) C 5 Ben Casey (60 min.) 7 All My Children (30 min.) C 11 Movie “Swamp Water” (1940. Dana Andrews, Walter Brennan. Anne Baxter. 28 Una Aventura Espanola (15 min.) 1:15 28 Sing, Children, Sing (15 min.) 1:30 2 The Guiding Light (30 min.) C 4 Another World (30 min.) C 7 Let's Make A Deal (30 min.) C 13 Fashions In Sewing (10 min.) 28 Stepping into Rhythm (15 min.) 1:40 13 News (10 min.) 1:45 28 Changing Southern California (15 min.) 1:50 13 Public Affairs Film (10 min.) 2 P.M. 2 Secret Storm (30 min.) C 4 Bright Promise (30 min.) C 5 Strange Paradise (30 min.) C 7 Newlywed Game (30 min.) C 9 Movie “The Night of the Hunter” (1955). Robert Mitctium, Shelley Winters, Lillian Gish. 13 Rocket Robinhood (30 min.) 2:10 28 Charlie’s Pad (20 min.) C 2:30 2 The Edge of Night (30 min.) C 4 Somerset (30 min.) C 5 Famous Jury Trials (30 min.) C 7 The Dating Game (30 min.) C 13 Roy Rogers (30 min.) C 28 Premiere (30 min.) 3 P.M. 2 Gomer Pyle (30 min.) C 4 It's Your Bet (30 min.) C 5 Highway Patrol (30 min.) C 7 General Hospital (30 min.) C 11 Outer Limits (60 min.) 13 Underdog (30 min.) C 28 The Advocates (60 min.) C 3:30 2 The Mike Roy Show (30 min.) C 4 The Mike Douglas Show (30 min.) C Co-host: Ray Bclger. 5 Sea Hunt (30 min.) 7 One Life to Live (30 min.) C 13 Bozo’s Big Too (30 min.) C 52 Uncle Waldo (30 min.) C 3:45 34 La Comunidad AI Dia (15 min.) 4 P.M. 2 Movie “Love in the Afternoon” (1957). Gary Cooper, Audrey Hepburn, Maurice Chevalier 5 The Rifleman (30 min.) 7 Password (’0 min.) C 9 News: Baxter Ward (60 min.) C 11 News: George Putnam (60 min.) 13 Batman (30 min.) C 28 A Child Went Forth (30 min.) C Focus on today’s schools. 34 Dos Gallos En Palenque (30 min.) 52 Felix The

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 008

C signifies color; yir indicates advertisement. Programs are kept as up-to-date as possible. The Herald-Examiner regrets any inconvenience that may be caused by last-minute station changes after press time. 6:30 2 Sunrise Semester <30 min.) C 7 A.M. 2 New Words, New Ways (30 min.) C 4 Tomfoolery Show (30 min.) C 11 Public Affairs (30 min.) 28 Sesame Street (5 hrs.) C 7:30 2 Dusty’s Treehouse (30 min.) C 4 Heckle ft Jeckhe (30 min.) C 7 The Black Experience (30 min.) C 11 Thunderbirds (30 min.) C 8 A.M. 2 Bugs Bunny-Road Runner Hour (60 min.) C 4 Woody Woodpecker (60 min.) C 7 Lancelot Link-Secret Chimp Hour (60 min.) C 9 Movie "Teenagers from Outer Space” (1959). David Love. 11 Tales of Wells Fargo (30 min.) 8:15 5 Campus Profile (30 min.) C 8:30 11 Cisco Kid (30 mm.) 13 Gumby (30 min.) C 8:45 5 Mellinger Report (IS min.) C 9 A.M. 2 Sabrina and the Groovie Goolies (60 min.) C 4 Or. Oolittle (30 min.) C 5 Movie “Fargo” (1952). Wild Bill Elliot, Phyllis Coates. 7 Will the Real Jerry Lewis Please Sit Down (60 min.) C 11 Movie “Honeychile’’ (1951). C Judy Conova. 13 Tree House (30 min.) C 34 Cuerdas y Guitarras (30 min.) 40 Panorama Latino (2 hrs.) IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISIIIIIIIIIIIII § BEST B!IS 7:00 P.M. Mickie Finn’s Happy Hour ............................... 5 8:30 Biography: Isadora Duncan 28 10:00 Hollywood Television Theater “USA” .......................... 28 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 9:30 4 The Pink Panther (30 min.) C 7 Here Come the Doubledeckers (30 min.) C 9 Movie “Fort Dobbs” (1958). Clint Walker, Virginia Mayo. 13 Movie “Storm Fear” (1956). Cornel Wilde, Jean Wallace. 34 Arriba El Norte (30 min.) 10 A.M. 2 Josie ft The Pussycats (30 min.) C 4 H.R. Pufnstuf (30 min.) C 7 Hot Wheels (30 min.) C 11 Movie “The Big Lift" (1950). Montgomery Clift. 34 Lucha Libre (30 min.) C 10:30 2 Harlem Globetrotters (30 min.) C 4 Here Comes the Grump (30 min.) C 5 Movie "Frieda” (1947). David Far rar, Glynnis Johns. 7 Sky Hawks (30 min.) C 11 A.M. 2 A.B.A. Playoff (2 hrs.) C 4 Baseball (3 hrs.) C St. Louis vs. New York. 7 Motor House (30 min.) C 9 Movie “The Savage Guns” (1962). Richard Basehart, Don Taylor. 13 Movie "The Blue Gardenia” (1953). Anne Baxter, Ann Southern. 40 Fiesta Mexicana (60 min.) 11:30 7 Hardy Boys (30 min.) C 34 Mano A Mano Ranchero (30 min.) 12 NOON 7 American Bandstand (60 min.) C 28 High School: Problems and Possibilities (60 min.) C 34 Gran Teatro (60 min.) C 40 Drama de la Semana (2 hrs.) 12:30 5 Movie "Magnificent Fraud” (1939). Akim Tamiro.f, Pat.icia Moriison. 9 Movie “Dead to the World” (1962). Reedy Talton, Jana Pearce. 11 Movie “Abbott & Costello Meet The Keystone Cops” (1955). Bud Abbott, Lou Costello. 1 P.M. 2 Dastardly & Muttley (30 min.) C 7 Byron Nelson Golf Classic (60 min.) C 13 News, Sports & Weather (30 min.) C 34 Lo Probihido (2 hrs.) 1:30 2 The ietsons (30 min.) C 13 Movie “The Desperadoes Are In Town” (1956). Rex Reason. 2 P.M. 2 Archie’s Funhouse ft (In The Know) (60 min.) C 4 Movie “Black Gold” (1963). 5 Track (2 hrs, 30 min.) C UCLA vs. USC. 7 Movie “Untamed Frontier" (1952). 9 Roller Derby (60 min.) C 11 Movie "Fury” (1936). Sylvia Sidney. Spencer Tracy. 40 Variedades Musicales (60 min.) TV STATIONS: WHERE TO WRITE OR PHONE KNXT (2)-8121 Sunset Blvd.. Hollywood 90028.489-1212 KNBC (4) - 3000 W. Alameda. ' Burbank 91503.849-3911 KTLA (5) - 5800 Sunset Blvd.. Hollywood 90028.469-3181 KABC (7) - Prospect and Talmadge., Hollywood 90027.863-3311 KHJ (9) - 5515 Melrose Ave.. Hollywood 90038.462-2133 KTTV (11) - 5746 Sunset Blvd.. Hollywood 90028.462-7111 KCOP (13)- 915 N. LaBrea Hollywood 90038.851-1000 KWHY (221- 5565 Sunset Blvd., Hollywood 90028.468-7757 KCET (28) -1313 N. Vine St., Hollywood 90028.466-4212 KMEX (34) - 721 N. Bronson Hollywood 90038.466-8131 KLXA (40)-816 N. Highland Ave., Hollywood 90038.467-7117 KBSC (521-1717 N. Highland Ave., Los Angeles 98028. HOI-9273 3 P.M. 2 Scooby-Doo, Where Are You (30 min.) C 9 Movie “The Charge At Feather River” (1953). Guy Madison. 13 Movie “So Long At the Fair (1951). Jean Simmons. 34 Revista Musical (30 min.) 40 Teatro Del Sabatio (4 hrs.) 3:15 7 Movie “I Married A Monster From Outer Space” (1958). 3:30 2 The Monkees ft (In The Know) (30 min.) C 4 Movie “Badmans Country" (1958). George Montgomery. 34 Lucha En Patines (60 min.) C 52 Voice of Agriculture (30 min.) C 4 P.M. 2 Dusty’s Treehouse (30 min.) C 11 Man To Man (30 min.) 52 Voice of Agriculture (30 min.) C 4:30 2 Movie “The Pathfinder" (1953). 5 Sports Challenge (30 min.) C 7 Celebrity Bowling (30 min.) C 11 Untamed World (30 min.) 28 Krishmamurta—Dialogue With Huston Smith (60 min.) C 34 El Mundo En Que Vivimos (15 min.) 52 Kimba (30 min.) 4:45 34 Pre-Game Soccer (15 min.) C 5 P.M. 4 It's Academic (30 min.) C 5 Thoroughbred Racing from Hollywood Park (30 min.) C 7 Wide World of Sports (90 min.) C 9 The Avengers (60 min.) 11 Movie "Court Martial of Billy M'tchell" (1955). Gary Cooper. 13 Mantrap (30 min.) C 22 Peter Gunn (30 min.) C 28 The World We

TV Weekly LA May 1971 - Page section : 016

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY <May\ L n J TUESDAY 6 A.M. 2 Sunrise Semester (30 min.) C 6:30 2 Odyssey: Frontiers of Electronics (30 min.) C 4 Education Exchange (30 min.) C 11 Frontier of Freedom (30 min.) C 6:45 2 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 7 A.M. 2 News: John Hart (60 min.) C 4 Today Show (2 hrs.) C 11 Thunderbirds (30 min.) C 13 Spiderman (30 min.) C 28 Sesame Street (30 min.) C 7:30 7 Psychology 1 (30 min.) C 9 Making the Most of Maturity (30 min.) 11 Yogi and Friends (30 min.) C 13 Hobo Kelly (60 min.) C 8 A.M. 2 Captain Kangaroo (60 min.) C 7 Ralph Story’s A.M. (90 min.) C 9 News: Meyers and Del Rio (90 min.) C 11 Super Heroes (30 min.) C 28 Mission: U.S.A. (30 min.) C 8:30 11 Dennis the Menace (30 min.) C 13 Gumby (30 min.) C 28 The Last Frontier (30 min.) C 8:55 5 Community Bulletin Board (5 min.) C 9 A.M. 2 The Lucy Show (30 min.) C 4 Dinah’s Place (25 min.) C 5 Movie "Her Jungle Love” (1938). Dorothy Lamour, Ray Milland. 9 Jack LaLanne Show (30 min.) C 11 Movie "Texas” (1941). Glenn Ford, William Holden, Clair Trevor. 13 Snuffy Smith (30 min.) C 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 30 28 Sesame Street (60 min.) C llllllllllllllllllllllllllllillllllllll 8:00 P.M. The Don Knotts Show 4 8:30 Hee Haw 2 9:30 All In The Family ............ 2 10:00 Marcus Welby, M.D. ___________ 7 iilliillllllllllllllllililiililllliini 9:25 4 News (5 min.) C 9:30 2 Beverly Hillbillies (30 min.) C 4 Concentration (30 min.) C 7 Movie “North To Alaska” (1960). Part II. John Wayne, Stewart Granger. 9 Movie “Auntie Mame” (1958). Rosalind Russell, Forrest Tucker. 13 Romper Room (30 min.) C 10 A.M. 2 Family Affair (30 min.) C 4 Sale of the Century (30 min.) C 13 Report to the Consumer (30 min.) C 28 Africa (30 min.) C 10:30 2 Love of Life (30 min.) C 4 Hollywood Squares (30 min.) C 13 Quest For Adventure (30 min.) 28 Bill Martin (15 min.) 10:45 5 Movie “The Glass Key" (1935). George Raft, Edward Arnold. 28 Adventures in Music (20 min.) 11 A.M. 2 Where the Heart Is (25 min.) C 4 Jeopardy (30 min.) C 7 The Galloping Gourmet (30 min.) C 13 Have Gun, Will Travel (20 min.) C 11:20 13 Fashions in Sewing (10 min.) C 11:25 2 News (5 min.) C 11:30 2 Search for Tomorrow (30 min.) C 4 The Who, What and Where Game (30 min.) C 7 That Girl (30 min.) C 9 Tempo (2 hrs., 30 min.) C Co-hosts: Regis Philbin, Ruta Lee. 11 Let’s Rap (30 min.) C Hostess: Alioia Sandovel 13 News: Bill Johns (30 min.) C 28 Citywatchers (30 min.) C 12 NOON 2 Lucky Pair (30 min.) C 4 The Joe Garagiola Memory Game (30 min.) C 7 Bewitched (30 min.) C 11 High Noon Buffoons (60 min.) C 13 Travel With Don and Bettina (30 min.) C 22 Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 28 Current Events (60 min.) C 12:30 2 As the World Turns (30 min.) C 4 Days of Our Lives (30 min.) C 5 Movie Game (30 min.) C 7 A World Apart (30 min.) C 13 Dialing for Dollars (70 min.) C 1 P.M. 2 Love Is A Many Splendored Thing (30 min.) C 4 The Doctors (30 min.) C 5 Ben Casey (30 min.) 7 All My Children (30 min.) C 11 Movie “Royal Wedding” (1951). Fred Astaire, Jane Powell. 28 Parlons Francais (15 min.) 1:15 28 I Want To Write (25 min.) 1:30 2 The Guiding Light (30 min.) C 4 Another World (30 min.) C 7 Let’s Make A Deal (30 min.) C 13 Fashions In Sewing (10 min.) 1:40 13 News (10 min.) C 28 Film Preview (10 min.) C 1:50 13 Public Affairs Film (10 min.) 28 Cover to Cover (20 min.) C 2 P.M. 2 The Secret Storm (30 min.) C 4 Bright Promise (30 min.) C 5 Strange Paradise (30 min.) C 7 The Newlywed Game (30 min.) C 9 Movie “Best of Enemies” (1962). David Niven, Alberto Sordi. 13 Rocket Robinhood (30 min.) C 28 Charlie’s Pad (20 min.) C 2:30 2 The Edge of Night (30 min.) C 4 Somerset (30 min.) C 5 Famous Jury Trials (30 min.) C 3 P.M. 2 Gomer Pyle (30 min.) C 4 It’s Your Bet (30 min.) C 5 Highway Patrol (30 min.) 7 General Hospital (30 min.) C 11 Outer Limits (60 min.) 13 Underdog (30 min.) C 28 High School: Problems and Possibilities (60 min.) C 3:30 2 The Mike Roy Show (30 min.) C 4 The Mike Douglas Show (90 min.) C Co-host: Jimmy Dean. 5 Sea Hunt (30 min.) C 7 One Life to Live (30 min.) C 13 Bozo's Big Top (30 min.) C 52 Uncle Waldo (30 min.) 3:45 34 La Cumunidad AI Dia (15 min.) C 4 P.M. 2 Mr. Ed (30 min.) C 5 The Rifleman (30 min.) 7 The Dating Game (30 min.) C 13 Roy Rogers (30 min.) 28 So Little Time (30 min.) C 7 Password (30 min.) C 9 News: Baxter Ward (60 min.) C 11 News: George Putnam (60 min.) C 13 Batman (30 min.) C 28 Interface (30 min.) C 34 Dos Gallos en Palenque (30 min.) C 52 Felix the Cat (30 min.) 4:30 2 Movie “Tarzan's Greatest Adventure" (1959). Gordon Scott, Sara Shane. 5 Father Knows Best (30 min.) 7 News: Joseph Benti (30 min.) C 13 Munsters (30 min.) C 28 Sesame Street (60 min.) C 34 Lo Prohibido (30 min.) 52 Kimba (30 min.) C 5 P.M. 4 News: Jess Marlow (60 min.) C 5 News: Kevin Sanders (60 min.) C 9 Flipper (30 min.) C 11 The Flintstones (30 min.) C 13 McHale’s Naw (30 min.) 34 Cita Con Emilio Tuero (30 min.) C 40 Usted y





1    2    3    4    >>