Home | About us



1502 Results for : TV Weekly LA July 1974


TV Weekly LA July 1974 - Page section : 015

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY rVCTir.TVd July 1 IRtdl <>li> i«lW 24 * 6 A.M. o Summer Semester (30 min.) Q) University of the Air (30 min.) 6:25 A.M. 0 Knowledge (30 min.) "Alcohol & The Family." 6:30 A.M. 0 Dr. Irene Kassorla (30 min.) OLaw For the 70’s (30 min.) (O Bullwinkle (30 min.) 6:45 A.M. 2l Stock Market Reports (Continuous until 1:45 p.m.) 6:55 A.M. Q News (5 min.) 7 A.M. 0 News: Hughes Rudd (60 min.) O The Today Show (2 hrs.) O The Michael Jackson Show (30 min.) 0 Davey and Goliath (30 min.) © The New Zoo Revue (30 min.) 2® Mister Rogers’ Neighborhood (30 min.) 7:30 A.M. 0 Ralph Story’s A.M. (90 min.) 0 Tennessee Tuxedo (30 min.) 0 Bugs and His Buddies (30 min.) © Skip 'N Woofer (90 min.) (2® Sesame Street (60 min.) 8 A.M. 0 Captain Kangaroo (60 min.) 0 Romper Room (30 min.) 0 The Flintstones (30 min.) 8:15 A.M. (S$ Educational Programming (Continuous until 1:30 p.m.) 8:30 A.M. 0The Lucy Show (30 min.) 0 Yogi and Friends (30 min.) 2® Yoga for Health (30 min.) 9 A.M. 28 O The loker's Wild (30 min.) 0KST 8EIS% 5:00 P.M. WFL Football: So. Calif. Sun vs. Jacksonville ......11 8:00 P.M. Tony Orlando and Dawn ... 2 8:00 P.M. “Tribute to Louis Armstrong .......................28 8 ’ P.M. Movie: "Scream, Pretty Peggy” ............................... 7 11:30 P.M. Wide World Special: “David Frost Presents the Guiness Book of World Records” .. 7 0 Dinah's Place (30 min.) 0 The Gallery (30 min.) O Movie “Stagecoach to Dancers’ Rock (1962). Martin Landau, Jody Lawrance. Girl with smallpox is among six passengers deserted by stagecoach driver in the Arizona desert. 0 Jack LaLanne (30 min.) 01 Love Lucy (30 min.) © Gumby (30 min.) @ Stock Market Reports (Continuous until 1:45 p.m.) 2® Sesame Street (60 min.) 9:30 A.M. 0 Gambit (30 min.) 0 Winning Streak (30 min.) 0 Movie “Seventeen” (1940). Jackie Cooper, Otto Kruger. Look at trials and tribulations of adolescence. 0 Meet the Mayors (30 min.) 0 Hazel (30 min.) ©City Kids (30 min.) 10 A.M. 0 Now You See It (30 min.) O High Rollers (30 min.) 0 The Morning Show (2 hrs.) 0My Favorite Martian (30 min.) © American in Space (30 min.) 2® Between the Lines (30 min.) 10:30 A.M. 0 Love of Life (25 min.) 0 Hollywood Squares (30 min.) O The Brady Bunch (30 min.) 0 Dennis the Menace (30 min.) © Senior Bulletin Board (30 min.) 2® Zoom! (30 min.) 10:55 A.M. 0 News (5 min.) 11 A.M. 0 The Young and the Restless (30 min.) 0 Jackpot (30 min.) 0 Movie “Witch Beneath the Sea” (1962). O One Life to Live (30 min.) 0 News: Sam Chu Lin (30 min.) © Gomer Pyle (30 min.) 2® The Electric Company (30 min.) 11:30 A.M. 0 Search for Tomorrow (30 min.) 0 Celebrity Sweepstakes (25 min.) O The $10,000 Pyramid (30 min.) 0 Let’s Rap (30 min.) © Petticoat Junction (30 min.) 2® Mister Rogers' Neighborhood (30 min.) 11:55 A.M. 0 News (5 min.) 12 NOON 0 Noontime (30 min.) 0 Jeopardy (30 min.) O Password (30 min.) 0 News: Ted Meyers (30 min.) 0 Movie “Angel and the Badman” (1947). John Wayne, Gail Russell, Irene Rich. © News: Hugh Williams (30 min.) 2? Stock Market Reports (Continuous until 1:45 p.m.) <2® Journey to Japan (30 min.) 12:30 P.M. 0 As the World Turns (30 min.) 0Days of Our Lives (30 min.) 0 Movie “Bond of Fear” (1958). O Split Second (30 min.) 0 Shortcuts to Sewing (30 min.) © Dialing lor Dollars (60 min.) 2® Feast of Language (30 min.) 1P.M. 0 The Guiding Light (30 min.) 0 The Doctors (30 min.) OAII My Children (30 min.) 0 People’s Forum (30 min.) 2® Course of Our Times (30 min.) 1:30 P.M. 0 Edge of Night (30 min.) 0 Another World (30 min.) O Let’s Make a Deal (30 min.) 0 Journey to Adventure (30 min.) © Galloping Gourmet (30 min.) 2® Between the Lines (30 min.) 2 P.M. 0 The New Price is Right (30 min.) 0 How to Survive a Marriage (30 min.) 0 To Be Announced. O Newlywed Game (30 min.) 0 Make Room for Daddy (30 min.) © Movie “The Looters” (1955). Rory Calhoun, Julie Adams. 2® Erica & Making Things Work (30 min.) 2:20 P.M. 0 Ben Hunter Interviews (10 min.) 2:30 P.M. 0 Match Game '74 (30 min.) 0 Somerset (30 min.) 0 News: Larry McCormick (30 min.) O One Life to Live (30 min.) 0 Movie “This Happy Feeling" (1958). Debbie Reynolds, Curt Jurgens. 0 Laurel & Hardy Featurette (30 min.) 2® Yoga for Health (30 min.) 3 P.M. 0 Tattletales (30 min.) 0 Not for Women Only (30 min.) "Sexual Problems of Women." 0 The Twilight Zone (30 min.) O General Hospital (30 min.) 0 The Mothers-ln-Law (30 min.) 2® Day at Night (30 min.) @ El 4 to Mandamiento (60 min.) ||Q| Love Tennis (30 min.)

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 009

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY 16 \eN aX^., REV. IKE IN PERSON! August 18 Sunday 4 P.M. AT THE FABULOUS fiapiMlM FORUM MANOCSTtR & PRABt Rev. Ike’s subject: How To Get What You Want Right Here, RIGHT NOW! People of all races, religions and those with no religion are welcome. HTmrrrMri Ju|y ■ 21 P 50 The Naturalists (30 min.) §2) Italian TV Hour (60 min.) 8 P.M. 5 HEE HAW’S PROUD OF ★ CHARLIE PRIDE Tonite 0Hee Haw (60 min.) Rerun. CE) Safari to Adventure (30 min.) 22! Nippon No Uta (45 min.) §§ Evening at Pops (60 min.) 53) Chespirito (60 min.) @ Armenian Television Hour (60 min.) ® Evening at Pops (60 min.) 8:30 P.M. 0 Mannix (60 min.) Rerun. 0 Mystery Movie ‘McMillan and Wife” (90 min.) Rerun. O Movie “Project X” (1968). Q) “Showdown at O.K. Corral’’ (60 min.) Rerun. Lome Greene narrates this documentary on the West's most famous gun-fight, the legendary Showdown at O.K. Corral. © This is Tom Jones (60 min.) Rerun. (§) Movie “The Great Steamboat Race” (30 min.) 8:45 P.M. @ Local News (15 min.) 9 P.M. 0 Oral Roberts (30 min.) 0 Garner Ted Armstrong (30 min.) @ Koyo-No Yojinbo (60 min.) Masterpiece Theatre: “The Edwardians" (90 min.) @ Noche De Gala (2 hrs.) ®8l Antoon’s Oriental Night (60 min.) SQ Boboquivari (30 min.) 9:30 P.M. 0 Barnaby Jones (60 min.) Rerun. 0 Mormon Tabernacle Choir (30 min.) 9 ‘THE KING IS COMING ★ 4 Horses of Revelation DR. HOWARD C. ESTEP 0 The King is Coming (30 min.) (D Dodger Mid Season Special (30 min.) CD The Big Question (60 min.) §9 Focus Orange County (30 min.) 10 P.M. 0 NBC News Report (60 min.) 0 Day of Discovery (30 min.) O Norman Vincent Peale (30 min.) CD News: Chuck Rowe (30 min.) © Weekly News Highlights (15 min.) 4® PTL Club (2 hrs.) (§2) Lou Gordon Program (60 min.) 10:30 P.M. 0 The Protectors (30 min.) Rerun. 0 Pacesetters (30 min.) O The Evil Touch (30 min.) 0 Movie “Lost Command" (1966). CD Mission: impossible (60 min.) Rerun. © News: Dean Webber (30 min.) @ Jambo Ozaki (15 min.) d§) firing line (60 min.) 10:45 P.M. (g) This Is Japan (30 min.) 11 P.M. 0 News (15 min.) 0 News: Harris & Maskery (30 min.) O News: Christine Lund (15 min.) © Kathryn Kuhlman (30 min.) 11:15 P.M. 0 News: Bob Schieffer (15 min.) ONews: Bill Beutel (15 min.) 11:30 P.M 0 The Name of the Game (90 min.) Rerun. 0 The Tonight Show (90 min.) Rerun. O Movie “The Man Who Could Cheat Death” (1959). Anton Diffring, Hazel Court. 0 Movie “It’s Always Fair Weather" (1955). © Movie “The Private’s Progress” (1955). , 1A.M. 0 Speaking Freely (60 min.) CE) Movie “Knives of the Avenger” (1967). • FIRST PAYMENT IN 30 DAYS • 90 DAYS SAME AS CASH • NO INTEREST-NO DOWN LOIN & ROUND V MONTH / BUNDLE w I — r _ - / RIB & CHUCK iw mV\ __ _ TO THI FUST 50 CUSTOMERS .FREE HAM &/F T/'s' accounts in ADVANCE t PURCHASING L\\ BEEF BUNDLE ,0* MORE EXAMPLE 140 1b. ol 7«c lb *106‘ NO FREEZER NECESSARY BEEF RENTA LOCKER $1.50 MO BARON 45W. COLORADO (V» BLK. W. OF FAIR OAKS) PASADENA 795-7515 OPEN DAILY SAT. « SUN. 10-6 * MINUK STEAKS ' * CHUCK ROUSTS * CNUCK STEAKS * BBQUE RIBS * STEW BEEF * POT ROASTS * CLUB STEAK * GROUND BEEF * rib STEAKS * SPENCER STEAKS * PRIME RIB ROASTS EXAMPLE 140 lb* at 71c I AU KEF U S 0 A II GUARANTEED UNDER t TASTY IF NOT. RETURN WITHIN 10 DAYS t ORDER REPLACED OR MONEY REFUNDED • BONUS SAVINGS ORDERS SUBJECT TO SIZE & VARY IN WEIGHT 10 LIS FRYERS . S LIS PORK CHOPS .. (a 24c LB. . (a. SSc 18 5 US BACON (a) 59c LB OF BEEF BUNDLE OR MORE $gTS

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 007

★Indicates advertisement. Programs are kept as up-to-date as possible. The Herald-Examiner regrets any inconvenience that may be caused by last-minute station changes after press time. a ■' I I r 6:15 A.M. 0 The Christophers (15 min.) 6:30 A.M. 0 Lamp Unto My Feet (30 min.) ID The Bible Answers (30 min.) 7 A.M. 0 Bailey’s Comets (30 min.) 0 Parent Youth Forum (30 min.) 0 Unit Two (30 min.) 7:25 A.M. 30 Wake Up and Live (5 min.) 7:30 A.M. 0 Amazing Chan and the Chan Clan (30 min.) 0 The Christophers (30 min.) 0 The Chaplain of Bourbon Street (30 min.) 0 Billy lames Hargis and his All-American Kids (30 min.) 0 Mulligan Stew (30 min.) © Sacred Heart (15 min.) 30 Transworld Missions (30 min.) 7:45 A.M. © The Christophers (30 min.) 8 A.M. 0 Dusty’s Treehouse (30 min.) 0 This is the Life (30 min.) 0 Rex Humbard (60 min.) Olt Is Written (30 min.) 0 Dr. Carl Pike (30 min.) (D Wonderama (3 hrs.) 30 Religious Programming (Continuous) 8:30 A.M. 0 Lamp Unto My Feet (30 min.) OThe Jetsans (30 min.) 0 Campus Profile (30 min.) 0 Meetin' Time at Calvary (30 min.) 13 KATHRYN KUHLMAN ★ (IN COLOR) # BEST BEIS% 10:30 A.M. ATP Summer Tennis ....28 1:30 P.M. Golf: U.S. Women’s Open Championship .......... 7 8:30 P.M. Documentary: "Showdown at O.K. Corral”...........11 9:30 P.M. “Dodger Mid-Season Special” 11 © Kathryn Kuhlman (30 min.) 9 A.M. 0 Marshall Efron's Illustrated, Simplified and Painless Sunday School (30 min.) O Go (30 min.) 0 Day of Discovery (30 min.) O My Friend Pookie (30 min.) 0Oral Roberts (30 min.) © Day of Miracles (30 min.) 9:30 A.M. 0 Camera Three (30 min.) O Serendipity (30 min.) 0Gene Autry (30 min.) O Domingo (30 min.) 0 Amazing Prophecies (30 min.) © Old Time Gospel Hour (60 min.) ® Musica Y Palabras (30 min.) 10 A.M. 0 Steps to Learning (30 min.) 0 Challenge My Sermon (30 min.) 0 Hour of Power (30 min.) OKid Power (30 min.) 0 Herald of Truth (30 min.) ® Esta Es la Vida (30 min.) 10:30 A.M. 0 Belief (30 min.) O Religious Special (60 min.) "Legacy." OThe Osmonds(30 min.) 0 This Is Your Bible (30 min.) © Tony and Susan Alamo (30 min.) (g) ATP Summer Tennis — The Chicago International Festival (4 hrs.) Men's singles and doubles semi-finals; pro-celebrity event. ®) Spanish Movie (2 hrs.) 11 A.M. 0 Today's Religion (30 min.) 0 Angels Baseball (2 hrs. 30 min.) The California Angels face the Baltimore Orioles. OH.R. Pufnstuff (30 min.) 0 Faith for Today (30 min.) ©Movie “My Friend Flicka” (1943). Roddy McDowall. © Church in the Home (60 min.) 11:30 A.M. 0 CBS Tennis Classic (60 min.) O Movie “Escape to Glory (1940). Con-stance Bennett. O Make a Wish (30 min.) 0 Movie “East of Sumatra" (1953). Jeff Chandler, Marilyn Maxwell. 12 NOON O Vision On (30 min.) © Your Government Today (30 min.) 12:30 P.M. 2 America’s best young ★ bowlers in exciting head-to-head action 0 CBS Sports Spectacular (2 hrs.) O Head-On (30 min.) © True Adventure (30 min.) @1 En Domingo Public Services (3 hrs.) 1P.M. 0 A Woman Is (30 min.) O Issues and Answers (30 min.) 0 Movie “The Great Man’s Whiskers” (1970). Dean Jones. 0 Daktari (60 min.) © News: Bob Felix (30 min.) 1:30 P.M. O Movie “Vengeance of Kali” (1965). Lex Barker. 0 Lassie (30 min.) O U.S. Women's Open Golf Championship (90 min.) Live coverage of the final rounds of play in this premiere event in women's golfing competitions from the La Grange Country Club in La Grange, Illinois. © Here Come the Brides (60 min.) 2 P.M. 0 Movie “That Man From Rio" (1964). Jean Paul Belmondo. 0 Outer Limits (60 min.) 2:30 P.M. 0 Dusty’s Trail (30 min.) © High Chaparral (60 min.) 3 P.M. 0 Face the Nation (30 min.) O Movie “April Love” (1957). Pat Boone, Shirley Jones. 0 Movie “The Wreck of the Mary Deare” (1959). Gary Cooper, Charlton Heston. 0 Movie “Isle of the Dead” (1945). Boris Karloff, Ellen Drew. (O' Alerta and Greetings from Germany (60 min.) "2l Lecture Series (60 min.) 50 Educational Programming (3 hrs.) 3:30 P.M. 0 Newsmakers (30 min.) O Meet the Press (30 min.) © The Virginian (90 min.) 54! Insight (30 min.) 4 P.M. 0 Medix (30 min.) O Insight (30 min.) 0 Movie “Our Very Own” (1950). Ann Blyth. (g) Korean Variety Hour (60 min.) m Consultation (30 min.) ® Toros (60 min.) W Panorama Latino en Domingo (2 hrs.) (g) Campus Profile (30 min.) 4:30 P.M. 0 The Last of the Mohicans (30 min.) O Sunday (90 min.) 0 Movie “Kiss Tomorrow Goodbye" (1950). James Cagney. @ Black Experience (30 min.) (§) Corona Now (30 min.)

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 006

■TTT7TTTTTH( July I BULituoai 20 0 Who Owns Die Sea? (60 min.) O Real Don Steele (GO min.) © Night Gallery (60 min.) Rerun. |21 Spanish Movie (2 hrs.) @ Behind The Lines (60 min.) 30 Religious Programming (Continuous until 11 p.m.) ®) News (30 min.) '5® Carrascolendas (30 min.) §2) Speed Racer (30 min.) 6:30 P.M. 0 News: Dan Rather (30 min.) O News Conference (30 min.) Q News: Lund & Caroll (30 min.) 3|) Box De Mexico (90 min.) 5(1 Island Eden (30 min.) "521 Little Rascals (30 min.) 7 P.M. 0 Other People, Other Places (30 min.) Rerun. 0 Truth or Consequences (30 min.) 0 Bowling for Dollars (30 min.) 01 Am Somebody (30 min.) 0 Victory at Sea (30 min.) Rerun. (D Lawrence Welk Show (60 min.) Rerun. (Sit Takes a Thief (60 min.) Rerun. 2® Coming Asunder of Jimmy Bright (90 min.) Rerun. 4® Free Grapevine (60 min.) 53 Orange County Review (30 min) §2) Three Stooges (30 min) 7:30 P.M 0 Wild. Wild World of Animals (30 min.) Q Wildlife Theatre (30 min.) 0 Pinbusters (60 min.) O Concentration (30 min.) 0 Movie “A Star Is Born" (1955). Judy Garland, James Mason. 5® Music of the People (30 min.) (fg) The Movie Makers (30 min.) 8 P.M. 0 All in the Family (30 min.) Rerun. The prospect of new neighbors has both Archie and George Jefferson nervous — for different reasons. O Emergency (60 min.) Rerun. A heart attack victim refuses help until he finishes a poker hand; a woman is trapped in a car after a crash; and an explosion takes place in an abandoned refinery. O The Partridge Family (30 min.) Rerun. After Shirley and Dr. Bernie Ap-plebaum are linked romantically by a gossip columnist, Bernie's mother comes around to check Shirley out as a prospective wife for her son. Q) Movie “It’s Always Fair Weather” (1955). Gene Kelly, Dan Dailey. © Championship Wrestling (90 min.) 221 Lo Mejor Del Cine Espanol (2 hrs.) 54 Super Show (60 min.) (f® Spanish Movie fo Jazz A La Montreux (90 min.) S2 lapanese Programming (2 hrs.) 8:30 P.M. 0 MASH (30 min.) Rerun. A young private tries to convince Hawkeye and Trapper John to perform plastic surgery on his nose. 0 Rock Concert (90 min.) Guests include Ike and Tina Turner. Q Movie “Mousy" (1974). Kirk Douglas, Jean Seberg. A man is driven by humiliation to commit murder. 28) Hollywood Television Theatre (60 min.) 9 P.M. 0 The Mary Tyler Moore Show (30 min.) Rerun. Lou Grant becomes a likely prospect to sell his house because he is separated from his wife. 0 Movie “J” (Dollars) (1971). Warren Beatty, Goldie Hawn. A security systems expert plans the daring heist of the bank in which he has just installed a burglar-proof alarm system. 3® Religious Programming (Continuous until 11 p.m.) @ Spanish Movie 4® Happiness Is (30 min.) 9:30 P.M. 0 Bob Newhart Show (30 min.) Rerun. Bob turns out to be an uncooperative patient when Emily makes an appointment for them to see a marriage counselor. © Minority Community (60 min.) 2® Music of the People (30 min.) 40! Religious Programming (2 hrs.) §9 Journey to Japan (30 min.) 10 P.M. 0 Miss Universe Beauty Pageant (2 hrs.) Live, via satellite from the Cultural Center of the Philippines in Manila. Helen O'Connell and Bob Barker hosts. 0 Movie “Astounding She Monster" (1957). Robert Clarke. o Owen Marshall, Counselor At Law (60 min.) Rerun. A detective is charged in a wrongful death suit after he bursts into a home, without a search warrant, and kills a youth he believes to be a jewel thief. 0 Community Feedback (60 min.) CD News: Mayo & Chu Lin (60 min.) @ Japanese Programming (2 hrs.) 2® Verite: “Cortile Cascino” (50 min.) (g) Lou Gordon Program (60 min.) 10:30 P.M. © News: Dean Webber (30 min.) 11 P.M. Q News: Christine Lund (15 min.) 0 Faith for Today (30 min.) (D Mission: Impossible (60 min.) Rerun. © Tony & Susan Alamo (30 min.) g4 Spanish Movie 11:15 P.M. 0 News: Sam Donaldson (15 min.) 11:20 P.M. 0 News: Harris & Maskery (30 min.) 11:30 P.M. 0 Movie “California" (1961). Jock Mahoney. ©Movie “Boom” (1968). Elizabeth Taylor, Richard Burton, Noel Coward. 0 Movie “The Slime People” (1963). Robert Hutton. © Movie “Crime In The Streets” (1956). Sal Mineo. 11:50 P.M. 0 The Nancy Wilson Show (90 min.) 12 MIDNIGHT 0 News: Warren Olney (30 min.) (D Movie “Psychomania” (1964). Lee Philips. 12:30 A.M. 0 Movie “The Impatient Heart” (1971). Carrie Snodgrass. 1A.M. © Movie “Kansas Pacific” (1953). Sterling Hayden. 1:20 A.M. O Speakeasy (60 min.) 1:30 A.M. (D All Night Movies: “Affair With A Stranger” (1954) “The Deerslayer” (1957) “Stagecoach To Fury” (1956). 2:25 A.M. 0 Movie “Three Came Home” (1950). Claudette Colbert. 2:40 A.M. © News (10 min.) 3:40 A.M. 0 Movie “Never A Dull Moment" (1950). Fred MacMurray.

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 025

£ • LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY 00 DOUBLE BONUS BEEF SALE: • TO REPEAT CUSTOMERS AND NEW - WITH PURCHASE OF V2 BEEF LOOK 4 mos. To Pay No Money Down No Interest SELECT YOUR PRICE! imr Farmer John Ham 10 lbs. Fryers 5 lbs. Loin Pork Chops 20 lbs. Turkey 5 lbs. Farmer John Bacon 5 lbs. Farmer John Hot Dogs THESE TOTAL 59 lbs. FREE For calling in advance to ipi open account and making purchase of beef bundle or more. STOlAfit tOCMtt f OR CUSfOMm 0NI» OMPtRMd UC» GUARANTEE All Beef USDA Inspected and guaranteed tender and tasty. If not, return within 10 doys and order replaced or money refunded! CALI NOW! 564-7868 FOR APPOINTMENT STOTS FEEDER CATTLE COMPANY 9821 CALIFORNIA AVI. SOUTH GATE 564-7869 FOR APPOINTMENT SOLD HANGING WEIGHT OROERS SUBJECT 1 TO SIZE & VARY in WEIGHT! iriBN primal cuts 1.09 to 2.491b. OPEN MON -FRI 10 A.M. TO » P M. SAT & SUN. 10-6

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 005

LOS ANGELES HERALD EXAMINER TV WEEKLY 8 SATURDAY 6:30 A.M. © let's Rap (30 min.) 7 A.M. O Lidsville (30 min.) O The Bugs Bunny Show (30 min.) 0 Brother Buzz (30 min.) 7:30 A.M. 0 Summer Semester (30 min.) Q The Addams Family (30 mini 0 Mormon Tabernacle Choir (30 min.) O Yogi's Gang (30 min.) Q Fired Up (30 min.) CD Alternatives (30 min.) ©True Adventure (30 min.) 8 A.M. Q HelpHair Bear Bunch (30 min.) 0 Emergency Plus 4 (30 min.) 0 Movie “Call of the Canyon” (1942). Gene Autry. OSuper Friends (60 min.) Q Movie “The Iron Mistress" (1952). Alan Ladd, Virginia Mayo. (D Movie '‘The Judge Steps Out" (1949). Ann Sothern. © Sacred Heart (15 min.) 8:15 A.M. ©The Christophers (15 min.) 8:30 A.M. 0 Sabrina the Teenage Witch (30 min.) O Inch High, Private Eye (30 min.) © Movie "Drums In The Deep South" (1951). Guy Madison. 9 A.M. 0 Scooby Doo Comedy Movies (60 min.) 0 Sigmund and the Sea Monsters (30 min.) 0 Movie “The Lonely Trail.” John Wayne. O Lassie's Rescue Rangers (30 min.) 9:30 A.M. 0 The Pink Panther (30 min.) O Goober and the Ghost Chasers (30 min.) 10 A.M. 0 Favorite Martian (30 min.) §BE8I BETS'! 2:30 P.M. Baseball: Angels vs. Baltimore ............................ 5 8:30 P.M. MASH ........................... 2 10:00 P.M. Miss Universe Beauty Pageant 2 0 Star Trek (30 min.) 0 Movie “Satan's Satellites” (1951). Judd Holdren. Q The Brady Kids (30 min.) 0 Movie “The Fat Man” (1951). Julie London, Rock Hudson. 0 Movie “Across The Wide Missouri” (1951). Clark Gable, Ricardo Montalban. © Country Music (60 min.) 53) Roller Games (90 min.) 10:30 A.M. 0 Jeannie (30 min.) 0 Butch Cassidy and the Sundance Kids (30 min.) O Mission: Magic! (30 min.) 11 A.M. 0 Speed Buggy (30 min.) 0 Baseball (2 hrs.) Teams to be announced. O Superstar Movie (60 min.) © True Adventure (30 min.) 11:30 A.M. 0 Josie and the Pussycats (30 min.) 0 Movie “Road To Morocco" (1942). Bob Hope, Bing Crosby. 0 Wagon Train (90 min.) 0 Ad Lib (30 min.) © High Chaparral (60 min.) Championship Wrestling (60 min.) 12 NOON 0 Pebbles and Bamm Bamm (30 min.) © Serendipity (30 min.) O American Bandstand (60 min.) 0 Lancer (60 min.) 12:30 P.M. 0 Fat Albert & the Coshy Kids (30 min.) © True Adventure (30 min.) @ To Be Announced. 1 P.M. 0 Children's Him Festival (60 min.) 0 Jim Thomas Outdoors (30 min.) O Movie “The Bofors Gun" (1968). Nicol Williamson. 0 Wagon Train (90 min.) 0 Combat (60 min.) © News: Felix & Ellsworth (30 min.) 54) La Cuna Vacia (2 hrs.) 1:30 P.M. 0NFL Action'74 (30 min.) ©Land of the Giants (60 min.) 50 Social Security & Musicale (30 min.) 2 P.M. 0 Dusty's Treehouse (30 min.) 0Brainworks(3Omin.) 0 To Be Announced. 0 Movie “Flying Tigers” (1942). John Wayne, Paul Kelly. gf) Sabados Deportivos (4 hrs.) 30 Social Security & Musicale (30 min.) 2:30 P.M. 0 Guitar Workshop (30 min.) 0 Wildlife Theatre (30 min.) 0 Baseball (2 hrs., 30 min.) Angels vs. Baltimore. 0 Movie “The Charge at Feather River" (1953). Guy Madison. © High Chaparral (60 min.) 30 Black Buffalo's Pow Wow (60 min.) 3 P.M. 0 Bienvenidos (30 min.) O Agriculture USA (30 min.) O NFL Championship 6ames (30 min.) S3; El luicio (60 min.) (g0 Law for the 70’s (2 hrs., 30 min.) 3:30 P.M. 0 Just Natural (30 min.) O Focus (30 min.) O Greatest Sports Legends (30 min.) ©The Virginian (90 min.) (58 Carrascolendas (30 min.) 30 Public Affairs (30 min.) 4 P.M. 0 Movie “The Frogmen” (1951). Richard Widmark, Dana Andrews, Jeffrey Hunter, Gary Merrill. 0 Impacto (30 min.) O Celebrity Tennis (30 min.) 0 Soul Train (60 min.) 28) Mr. Wizard (30 min.) 3® Human Dimension (30 min.) S3) Soccer International (2 hrs.) (|6) Panorama Latino (60 min.) §3) Voice of Agriculture (30 min.) 4:30 P.M. 0 What’s Going On (30 min.) 0 Celebrity Bowling (30 min.) 0 Wanted: Dead or Alive (30 min.) US Erica & Making Things Work (30 min.) © Corona Now (30 min.) 5 P.M. 0 Inquiry (30 min.) 0 To Be Announced O Wide World of Sports (90 min.) O A Place in the Country (30 min.) 0 Movie It’s Always Fair Weather” (1955). Gene Kelly, Dan Dailey, Cyd Charisse. © The Persuaders (60 min.) (If Yoga For Health (30 min.) 3(1 Quest for Life (30 min.) i§ Rick Ward Rock & Roll (2 hrs.) (§2) Kimba (30 min.) 5:30 P.M. 0 News: Harris & Maskery (30 min.) 0 Untamed World (30 min.) 2S Naturalists (30 min.) 5§ Blue Ridge Quartet (30 min.) fd Naturalists (30 min.) Ig) Three Stooges (30 min.) 6 P.M. 0 News: Warren Olney (30 min.) 0 News: Tom Brokaw (30 min.)

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 002

LOS ANGELES HERALD EXAMINER TV WEEKLY THE WEEK’S SPORTS Last minute program changes are listed above Sunday radio lof-s in Around L.A. section of today’s Herald-Examiner. SATURDAY, JULY 20 11 a .m . Baseball: Game of the Week ............................4 1:30 p.m. Football: “NFL Action ’74” ............................5 2:30 p.m. Baseball: Angels vs. Baltimore .........................5 5 p.m. Wide World of Sports .........7 SUNDAY, JULY 21 10:30 a.m. Tennis: ATP Summer Tennis — The Chicago International Festival.....................28 11 a.m. Baseball: Angels vs. Baltimore ...........................5 11:30 a.m. CBS Tennis Classic _______2 12:30 p.m. CBS Sports Spectacular 2 1:30 p .m . G o I f: Women’s Open Championship .....................7 9:30 p.m. Baseball: “Dodger Mid- Season Special” ...............11 TUESDAY, JULY 23 5 p.m. Baseball: “1974 All-Star Game” ..........................4 WEDNESDAY, JULY 24 5 p.m. Football: WFL: So. Calif. Sun vs. Jacksonville ..........11 THURSDAY, JULY 25 6 p.m. Football: WFL: New York vs. Philadelphia ...............9 FRIDAY, JULY 26 6:30 p.m. Football: “1974 College All-Star Game” .................7 SATURDAY, JULY 27 11 a ,m . Baseball: Game of the Week ...........................4 1 p.m. Football: NFL: Buffalo vs. St. Louis ....................7 NEW&SPICIll SATURDAY, JULY 20 6 p.m. Documentary: “Who Owns the Sea?” ...................5 10 p.m. “Miss Universe Beauty Pageant” ....................2 SUNDAY, JULY 21 10:30 a.m. Religious: “Legacy” ...4 6 p.m. Music: “Newport Jazz Festival: A Tribute to Louis Armstrong” ........................28 8:30 p.m. Documentary:..........“Showdown at O.K. Corral” ...........11 MONDAY, JULY 22 8 p.m. Documentary: “Great Radio Comedies” ......................28 9 p.m. Documentary: “It's a Matter of Fat” .......................2 10 p.m. Documentary: “Space: A Report to the Stockholders” ...2 WEDNESDAY, JULY 24 11:30 p.m. “David Frost Presents the Guiness Book of World Records” ............................7 THURSDAY, JULY 25 7:30 p.m. Documentary: “Shooting Gatsby” .......................7 SATURDAY, JULY 27 6 p.m. Documentary: “Voyage to the Sea of Ice” ...............5 7:30 p.m. Golden Quill Awards______5 PUFFS Q. I know that Sonny Bono is seeing Joey Heatherton these days. Is she the reason for the breakup between Sonny and Cher. Also, will Joey appear on Sonny’s new TV show with him Tamira D’Augostino San Pedro A. Sonny and Joey didn’t start seeing each other until after he split with Cher. Joey will probably guest star on Sonny’s new ABC series next season, but she will not be a co-star. ★ ★ Q. Was Michael Cole in the movie with Mike Connors and another actor in which they were handicapped veterans who pulled a big heist? I can’t remember whether it was Michael Cole or not. I have liked Cole since the days of “Mod Squad.” The reruns don’t excite me much, though. Sandra Schiewe Redondo Beach A. You’re thinking of the made-for-TV movie, “Beg, Borrow or Steal,” and it did star Mike (“Mannix”) Connors, Michael Cole and Kent (“Adam-12”) McCord. ★ ★ Q. Some months back there was a “Wide World Special” during which a “Singing Cow- boy” was selected. What was the guy’s qame who won and did he ever do anything after his selection Guy Brown Santa Monica A. A young fellow named Neely Reynolds copped the title of “The Singing Cowboy” in the national contest, shown on TV. He is being groomed for stardom, as the phrase goes. TV STATIONS: WHERE TO WRITE OR PHONE KNXT (2) 6121 Sunset Blvd Hollywood, 90021 469 1212 KNBC (4) 3000 W. Alameda Burbank, 90903 8457000 KTLA (5) 5800 Sunset Blvd. Hollywood, 90028 469 3181 KABCI7) Prospect t Talmadge Hollywood, 90027 6633311 KHJ (9) 5515 Melrose Ave. Hollywood, 90028 462 2133 KTTVOI) 5746 Sunset Blvd. Hollywood. 90028 462 7111 KC0P (13) 915 No. La Brea Hollywood, 90038 851 1000 KWHY (22) 5545 Sunset Blvd. Hollywood. 90028 4665441 KCET (28) 4400 Sunset Drive Hollywood. 90027 6666500 KH0F (30) 1615 Glendale Ave. Glendale, 91205 2457575 KMEX (34) 721 No Bronson Hollywood. 90038 466 8131 KLXA (40) 816 No Highi and Hollywood. 90038 8773313 K0CE (50) 15744 Golden West Htg Bch 92647 (714)8920843 KBSC (52) 5752 Sunset Blvd. Hollywood, 90028 4613611 CONTENTS COPYRIGHTED BY THE LOS ANGELES HERALD-EXAMINER P.O. BOX 2416, TERMINAL ANNEX, LOS ANGELES, CALIFORNIA LOS ANGELES HERALD EXAMINER TV WEEKLY

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 004

h roin Pa ve 5 here. If you planned to kill suspense and lessen interest, you couldn’t achieve that result more brilliantly than NBC is doing here now. “In 10 years," Simmons said, “sports has doubled the number of its hours on television. They've climbed from 500 hours to more than 1000. But I don’t think we’ll go too much further with night programs. We’re pretty close to the limit. I’m not speaking of here and there. I mean the recurrent sport. As for Tuesday’s All-Star Game, the democratic process reigns. The buffs elect their teams at the ballot box. At least, they elect, aside from pitchers,-the teams that compose the original lineups given to the chief umpire. The managers. Yogi Berra for the Nationals, and Dick Williams for the Americans, choose the pitchers. The Dodgers, as a look at the standings might indicate, polled exceedingly well, especially Ron Cey, Jimmy Wynn and Bill Russell. Of course, there are many substitutions as the game proceeds. This is a showcase for baseball and the intention is to let the luminaries romp in full, untrammeled view of a huge cut of the population. 6 Los Angeles Herald E: So, whether it be the first team or the teams that come after, Dodgers are certain to be prominently displayed. Cincinnati, pursuing the Dodgers in the National League West, has mesmerized a lot of votes in the persons of Johnny Bench, Pete Rose, Tony Perez and Joe Morgan. Thus, Reds are certain to be prevalent at Three Rivers Stadium, also. The cast of a general baseball festival this season must have one particular individual on its billing—Hank Aaron. And the Atlanta Brave, who has broken Babe Ruth’s career home run record, will be there and could even oblige by slamming a ball into the stands. Although the A.L. jumped to a 12-4 edge in games in the first 16 affairs, the N.L. soon surged and currently owns a 25-18 advantage over its younger rival. If that’s going to be reduced Tuesday night, Oakland’s Reggie Jackson and Bert Campaneris, Dick Allen of the White Sox, Rod Carew of the Twins, Baltimore's Brooks Robinson and Frank Robinson of the Angels may, among them, supply the necessary. This is the 45th midsummer mix of the leagues. NBC has had the Game in its camera lens since 1950. Red Schoendienst's homer in the 14th inning won it for the Nationals, 4-3, at Chicago's Comiskey Park July 11, 1950. The N.L. was still winning last year. Three homers—by Bench, Bobby Bonds of San Francisco and Willie Davis, then of the Dodgers helped horsewhip the A.L., 7-1. One of these two sets of initials will have a good night before Curt Gowdy says, “Good night. miner TV WEEKLY Filling TVs BY FRANK TORREZ David Susskind has for years been responsible for filling some of television's wasteland with quality programming. He has managed that with production efforts such as “The Glass Menagerie,” "Death Of A Salesman," and “The Crucible,” in addition to his own syndicated “The David Susskind Show." Although continually filming his shows, aired on 80 stations across the country, he only returned to Los Angeles television screens two weeks ago for Channel 9 Friday nights at 10:30. He appreciates the vast audience available to him on commercial television, but retains a fondness for Public TV: "I enjoyed being on the public stations. You find a fierce kind of loyalty there, in addition to being in very good company like ‘Sesame Street' and ‘Masterpiece Theatre. “If public TV ever had the proper funding over a long period of time they could work miracles. But the government makes it a year-to-year basis. Commercial television is an advertising medium. They supply what will sell. But you can't knock the advantage of audience size." Noticeably missing from the subjects he covers in the first 10 shows scheduled to air here is politics. “We’ve had hard news and politics coming out of our ears lately," he says. “Yes, we must remain aware of what’s going on and we should have good investigative Los Angeles Herald Wasteland reporting on the events in Washington, but I don’t necessarily want to add to it. People are getting a little tired of hearing about Watergate and the rest." Even without politics, there is no lack of subject material for his program. “There is a new spirit in the country,” he says, “replacing the secretive society we had before. There has been a shattering of puritanical hypocrisy. As a result, we can deal with adult themes. You can cfeal with any subject matter as long as you treat it with reasonable taste. “Furthermore, you either deal with modern themes, what’s going on in people’s minds, or else you bomb. You become a failure and a bore." On the production side of his career, he is working on items like George Bernard Shaw's "Caesar and Cleopatra," a four-hour Eleanor Roosevelt biography, and “All Creatures Great And Small" for the Hallmark Hall of Fame. “I want stories that affect people’s lives. There is no end to the potential material. Who wouldn’t like to do, the Patricia Hearst story, or

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 012

LOS ANGELES HERALD-EXAMINER TV WEEKLY 6 A.M. 0 Summer Semester (30 min.) CD University of the Air (30 min.) 6:25 A.M. © Knowledge (30 min.) 6:30 A.M. 0 Dr. Irene Kassorla (30 min.) QJ Builwinkle (30 min.) 6:45 A.M. @ Stock Market Reports (Continuous until 1:45 p.m.) 6:55 A.M. 0 Knowledge (30 min.) 7 A.M. 0 News: Hughes Rudd (60 min.) 0 The Today Show (2 hrs.) 0 The Michael Jackson Show (30 min.) 0 Garner Ted Armstrong (30 min.) 0 The New Zoo Revue (30 min.) © Bozo's Big Top (30 min.) g§) Mister Rogers' Neighborhood (30 min.) 7:30 A.M. o Ralph Story’s A.M. (90 min.) 0 Tennessee Tuxedo (30 min.) 0 Bugs and Kis Buddies (30 min.) © Skip 'N Woofer (90 min.) !f§ Sesame Street (60 min.) 8 A.M. 0 Captain Kangaroo (60 min.) 0 Romper Room (38 min.) 0 The Flintstones (30 min.) 8:15 A.M. H Educational Programming (Continuous until 4 p.m.) 8:30 A.M. 0 The Lucy Show (30 min.) CD Yogi and Friends (30 min.) 51 Yoga for Health (30 min.) 9 A.M. 0 The Joker's Wild (30 min.) 22 0 Dinah's Place (30 min.) #BEST BETS 12 NOON Movie: “Royal Wedding” ... 11 5:00 P.M. 1974 All-Star Baseball Game 4 8:00 P.M. Maude............... 2 10:00 P.M. Documentary: “Great Radio Comedians” ..................28 @The Gallery (30 min.) 0 Movie “Seven in Darkness” (1969). Milton Berle, Sean Garrison, Dina Merrill, Barry Nelson, Arthur O'Connell, Alejandro Rey, Elizabeth Walker, Lesley Ann Warren. A plane crash traps seven blind people on a remote mountain and their characters are revealed as they try to grope their way back to civilization. 0 Jack LaLanne Show (30 min.) CD I Lave Lucy (30 min.) © Gumby (30 min.) @ Sesame Street (60 min.) 9:30 A.M. 0 Gambit (30 min.) 0 Winning Streak (30 min.) ©Movie “Tall Texan" (1953). Lloyd Bridges, Marie Windsor, Lee J. Cobb. Despite Indian warnings, a group of people greedily pan for gold on sacred ground. 0 The Woman’s Touch (30 min.) CD Hazel (30 min.) © City Kids (30 min.) 10 A.M. 0 Now You See It (30 min.) 0 High Rollers (30 min.) 0 The Morning Show (2 hrs.) CD My Favorite Martian (30 min.) © You and... (30 min.) 2® Educational Programming (60 min.) 10:30 A.M. 0 Love of Life (25 min.) 0 Hollywood Squares (30 min.) O The Brady Bunch (30 min.) Dennis The Menace (30 min.) © Who Can I Turn To? (30 min.) 10:55 A.M. 0 News: Douglas Edwards (5 min.) 11 A.M. 0 The Young and the Restless (30 min.) 0 Jackpot (30 min.) 0 Movie “The Monster and the Girl” (1941). Paul Lucas, Ellen Drew, Rod Cameron. Scientist transfers the brain of an executed boy to an ape's body,-it stalks the city seeking revenge. O The Girl in My Life (30 min.) CD News: Sam Chu Lin (30 min.) © Gomer Pyle (30 min.) @ The Electric Company (30 min.) 11:30 A.M. 0 Search for Tomorrow (30 min.) O The $10,000 Pyramid (30 min.) 0 Celebrity Sweepstakes (25 min.) 0 Let’s Rap (30 min.) © Petticoat Junction (30 min.) @ Mister Rogers’ Neighborhood (30 min.) 11:55 A.M. 0 News: Edwin Newman (5 min.) 12 NOON 0 Noontime (30 min.) 0 Jeopardy (30 min.) O Password (30 min.) 0News: Ted Meyers (30 min.) 0 Movie “Royal Wedding” (1951). Fred Astaire, Jane Powell. Brother and sister dance team are booked for royal wedding season in London and end up getting married themselves. © News: Hugh Williams (30 min.) (28) Firing Line (60 min.) Rerun. fQ Sesame Street (60 min.) 12:30 P.M. 0 As the World Turns (30 min.) 0Days of Our Lives (30 min.) 0 Movie “The Sinister Monk” (1967). Herald Leiphitz, Karin Dor. O Split Second (30 min.) 0 Community Feedback (30 min.) ©Dialing for Dollars (60 min.) 1P.M. 0 The Guiding Light (30 min.) 0The Doctors (30 min.) OAII My Children (30 min.) 0 Meet the Mayors (30 min.) @ Educational Programming (60 min.) © Educational Programming (90 min.) 1:30 P.M. 0 The Edge of Night (30 min.) 0 Another World (30 min.) 0 Let’s Make a Deal (30 min.) 0 Journey to Adventure (30 min.) © Galloping Gourmet (30 min.) 2 P.M. 0 The New Price is Right (30 min.) 0 How to Survive a Marriage (30 min.) 0 To Be Announced (30 min.) 0 The Newlywed Game (30 min.) 0 Make Room for Daddy (30 min.) ©Movie “The Secret Seven” (1966). Tony Russell, Helga Line. |8) Love Tennis (30 min.) 2:20 P.M. 0 Ben Hunter: Operation Grandparents (10 min.) 2:30 P.M. 0 Match Game ’74 (30 min.) 0 Somerset (30 min.) 0 News: Larry McCormick (30 min.) O One Life to Live (30 min.) 0 Movie “The Perfect Furlough” (1959). Tony Curtis, Janet Leigh, Keenan Wynn. Army corporal wins a week's furlough in Paris with a movie star accompanied by a femme lieutenant Army psychologist. 0 Laurel and Hardy (30 min.) "Perfect Day." @ Yoga for Health (30 min.) f® Carrascolendas (30 min.)

TV Weekly LA July 1974 - Page section : 010

6 A.M. 0 Summer Semester (30 min.) CD University of the Air (30 min.) 6:25 A.M. Q Knowledge (30 min.) 6:30 A.M. 0 Dr. Irene Kassorla (30 min.) © Law for The 70’s (30 min.) 0 Bullwinkle (30 min.) 6:45 A.M. (22) Stock Market Coverage (Continuous until 1:45 p.m.) 6:55 A.M. © News (5 min.) 7A.M © News: Hughes Rudd (60 min.) ©The Today Show (2 hrs.) 0 The Michael Jackson Show (30 min.) © Davey & Goliath (30 min.) La Lanne (30 min.) 01 Love Lucy (30 min.) © Gumby (30 min.) @ Sesame Street (60 min.) 9:30 A.M. © Gambit (30 min.) © Winning Streak (30 min.) © Movie “Never Look Back” (1952). © Consumer Profile (30 min.) 0 Hazel (30 min.) © City Kids (30 min.) 10 A.M. © Now You See It (30 min.) © High Rollers (30 min.) © The Morning Show (2 hrs.) 0 My Favoirite Martian (30 min.) © America in Space (30 min.) (f8 Between The Lines (30 min.) 10:30 A.M. © Love of Life (25 min.) © Hollywood Squares (30 min.) © The Brady Bunch (30 min.) 0 Dennis The Menace (30 min.) © Bravo, Veteran's Forum (30 min.) 5® Zoom! (30 min.) 10:55 A.M. 0 News: Douglas Edwards (5 min.) 11 A.M. 0 The Young And the Restless (30 min.) © Jackpot (30 min.) © Movie “Jungle Goddess” (1949). George Reeves. © The Girl In My Life.(30 min.) 0 News: Sam Chu Lin (30 min.) J28S The Electric Company (30 min.) 11:30 A.M. © Search for Tomorrow (30 min.) © Celebrity Sweepstakes (25 min.) © $10,000 Pyramid (30 min.) 0 Let's Rap (30 min.) © Petticoat Junction (30 min.) @ Mister Rogers’ Neighborhood (30 min.) 11:55 A.M. © News (5 min.) 12 NOON © Noontime (30 min.) ©Jeopardy (30 min.) O Password (30 min.) © News: Ted Meyers (30 min.) 0 Movie “Key's of the Kingdom" (1945). © News: Hugh Williams (30 min.) (f8 Washington Week In Review (20 min.) 12:15 P.M. ©Movie “The Survivor” (1966). 12:30 P.M. © As the World Turns (30 min.) ©Days of Our Lives (30 min.) © Split Second (30 min.) © Job Mart (30 min.) © Dialing for Dollars (60 min.) (2@ Humanist Alternative (30 min.) 1P.M. © The Guiding Light (30 min.) ©The Doctors (30 min.) 0 All My Children (30 min.) © The Woman’s Touch (30 min.) (f8 Course of Our Times (30 min.) 1:30 P.M. © Edge of Night (30 min.) © Another World (30 min.) 0 Let's Make a Deal (30 min.) © Journey To Adventure (30 min.) © Galloping Gourmet (30 min.) (f|) Between The Lines (30 min.) 1:45 P.M. @ Inventors Mart (60 min.) 2 P.M. © The New Price Is Right (30 min.) © How To Survive A Marriage (30 min.) © To Be Announced. O Newlywed Game (30 min.) 0 Make Room For Daddy (30 min.) ©Movie “Story of Molly X”(1950). @ Black Experience (30 min.) 2:30 P.M. © Match Game '74 (30 min.) © Somerset (30 min.) © News: Larry McCormick (30 min.) O One Life to Live (30 min.) ©Movie “Female On The Beach” (1955). (fa Yoga For Health (30 min.) 2:45 P.M. 22 Washington Debates For The 70’s (60 min.) 2:50 P.M. 0 Ben Hunter Interviews (10 min.) 3 P.M. ©Tattletales (30 min.) © Not For Women Only (30 min.) © Twilight Zone (30 min.) O General Hospital (30 min.) 0 The Mothers-In-law (30 min.) (fl Oay At Night (30 min.) @ El 4 To Mandamiento (60 min.) So Know Your Antiques (30 min.) 3:30 P.M.. 0 Movie “Titanic” (1953). Barbara Stanwyck, Clifton Webb, Robert Wagner. © The Mike Douglas Show (90 min.) © One Step Beyond (30 min.) O Movie “The Band Wagon” (1953) Part I. 0 Green Acres (30 min.) © Dick Tracy (30 min.) iff law For The 70’s (30 min.) 50 Religious Programming (Continuous until 12 midnight) (§0 T’ai Chi Chu'an (30 min.) 3:45 P.M. Iff Alerta (15 min.) 4 P.M. © The Rifleman (30 min.) 0 The Flying Nun (30 min.) © Get Smart (30 min.) (§) Simplemente Maria (60 min.)





1    2    3    4    >>